Tietosuojakäytäntömme

Tällä sivulla kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit verkkopalvelussamme. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn alla kuvatulla tavalla.

Hansel Oy on rekisterinpitäjänä vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.


Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Keräämme käyttäjästä tällä sivulla kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja.

Käyttäjän antamat tiedot:

  • yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, organisaatio, tehtävänimike
  • verkkopalveluiden edellyttämät rekisteröitymistiedot (sähköpostiosoite ja salasana)
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutustiedot, sopimuksiin liittyvät tiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot ml. Chat-palvelu
  • luvat ja suostumukset
  • muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Palveluiden käytöstä havainnoidut tiedot:

  • palvelun ominaisuuksien käyttö- ja selaustiedot
  • sivu, jolta käyttäjä on siirtynyt sivuillemme, laitteen malli, tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain, sovellus), selaimen versio, IP-osoite, istuntotunniste, istunnon aika ja kesto sekä näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä
  • kirjautumattoman käyttäjän tunnisteena on tyypillisesti eväste tai muu vastaava tunniste
  • muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot


Kuinka ja mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi?

Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään rekisteröitymisen yhteydessä taikka myöhemmin asiakkuuden aikana esimerkiksi sopimussuhteeseen liittyen.

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

  • käyttäjätilien luomiseen
  • palveluiden käyttöoikeuksiin
  • palveluita koskevaan asiakaspalveluun sekä yleiseen ja kohdennettuun asiakasviestintään
  • markkinoinnin kohdentamiseen sopimussuhteisiin liittyvien tietojen perusteella


Kuka käsittelee henkilötietoja?

Hansel Oy:n voimassa olevissa työntekijäsuhteissa olevat työntekijät voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Liittymisilmoituksen yhteydessä kysytään erikseen suostumuksesi siihen, voidaanko henkilötietojasi luovuttaa puitesopimustoimittajan asiakasviestintään.

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Hanselin verkkopalveluun rekisteröityjen käyttäjien tietoja käsitellään sopimussuhteen keston ajan, jonka jälkeen tunnukset passivoidaan. Poistamme passiiviset verkkopalvelun tunnukset ja niihin liittyvät henkilötiedot vuosittain.


Miten henkilötiedot suojataan?

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme aina huolellisuutta ja asianmukaista tietoturvallisuutta henkilötietojen turvaamiseksi ja suojaamiseksi.

Käyttämissä järjestelmissämme on asianmukaiset palomuuri-, salaus- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojaamme työkoneet, palvelimet ja toimistoverkkomme tietoliikenteen.

Näiden lisäksi käytämme esimerkiksi SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer), joka varmistaa turvallisen tiedonsiirron internetissä (ja muissa verkoissa).


Sivustolla käytetyt evästeet, mihin niitä käytetään?

Hanselin verkkopalvelussa käytetään evästeitä kirjautumisen ja rekisteröitymisen yhteydessä sivuston toiminnallisuuden mahdollistamiseksi.

Lisää evästeistä ja niiden käytöstä verkkopalvelumme Tietoja evästeistä -sivulta.


Kuinka saan tietoa henkilötietojeni käsittelystä?

Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käytämme. Jos haluat saada nämä tiedot, lähetä meille kirjallinen pyyntö asiakaspalveluumme.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit muuttaa Hansel Oy:lle antamiasi henkilötietoja "Omat yhteystietosi" -sivulla.


Mihin voin ottaa yhteyttä henkilötietojani koskevissa kysymyksissä?

Henkilötietojen käsittelyä koskevat kysymykset voi lähettää tiedusteluna asiakaspalveluumme.

Hansel Oy

asiakaspalvelu (at) hansel.fi

Icon Tietosuojaseloste, sidosryhmien käyttäjärekisteri (371,9 KB)