Hae asiantuntijatiimin yksikönpäälliköksi

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Julkisten hankintojen yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä. Tavoitteenamme on tehdä onnistuneita hankintoja yhdessä laajan asiakaskuntamme kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli satakaksikymmentä!  

Nyt perustamme uuden tehtävän ja haussa on esimiestyöstä innostuva

Yksikönpäällikkö

Tiimissäsi työskentelevät markkinointiviestinnän ammattilaisemme sekä myynti- ja palvelukoordinaattorimme. Mitä enemmän sinulla itselläsi on kokemusta näistä tehtävistä, sitä paremmat menestymisen edellytykset sinulla on yksikönpäällikkönämme. Tärkeää on myös se, että olet kiinnostunut ihmisten johtamisesta ja hybridityöskentelyn toimintamallien kehittämisestä.

Esimiestyön lisäksi uusi yksikönpäällikkömme saa itselleen myös asiakasvastuuta. Hän palvelee hankinta-asioissa kunta-asiakkaitamme. Tämä takaa sen, että pysyt hyvin perillä siitä, mitä asiakkaamme yksiköltäsi odottavat.

Sovit yksikönpäälliköksemme, jos:

  • haluat kehittää johtamaasi toimintoa aktiivisesti
  • sinulla on kokemusta esimiestyöstä
  • tunnet B2B-markkinointia ja sidosryhmäviestintää
  • sinulla on kokemusta konsultatiivisesta myyntityöstä
  • olet mielelläsi mukana yhtiön sisäisessä kehitystyössä

Juuri alkaneella strategiakaudella olemme luvanneet panostaa vahvasti yhteishankintojen käytön helppouteen ja asiakkaidemme meiltä saamaan tukeen. Vetämäsi tiimin työ on aivan keskiössä, kun suuntaamme kohti tätä tavoitetta.

Meillä saat:

  • mahdollisuuden oppia paljon julkisista hankinnoista
  • mukavan työyhteisön
  • hyvät työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön Helsingin ytimessä
  • joustavan etätyömahdollisuuden

Yksikönpäällikön tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.

Hae paikkaa

Jos haluaisit meille yksikönpäälliköksi, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.3.2023 mennessä osoitteella tyopaikat@hansel.fi!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Marittaan!

Lisätietoja tehtävästä ja Hanselista työnantajana antaa asiakkuusjohtaja Maritta Mäkelä, puh. 0294 444 351 tai maritta.makela@hansel.fi. Tavoitat Marittan perjantaina 10.3.2023 klo 10–11 tai torstaina 16.3.2023 klo 15–16.

Tutustu asiakkuuspäällikkö Tero Ditsin työhön

Asiakkuuspäällikön työ on monipuolista. Tero Dits on päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja moniin kollegoihin. Hän tuntee Hanselin koko palveluvalikoiman ja etsii asiakkaalle parhaat hankintaratkaisut.