Haemme hankinta-ammattilaisia

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä, ja teemme onnistuneita hankintoja yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli satakaksikymmentä! 

Nyt meillä on haussa useampi

Hankinta-ammattilainen

Työpöydällesi saat merkittäviä ja toinen toistaan kiinnostavampia kilpailutusprojekteja, joissa toimit projektipäällikkönä. Kilpailutukset ovat eri toimialoilta, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi ja asiakkaidemme kanssa.

Projektien laajuus ja hankintojen kohteet ovat hyvin vaihtelevia ja työnkuvasi monipuolinen. Hankinta-ammattilaisenamme valmistelet tarjouspyyntöjä ja huolehdit projektien jouhevasta johtamisesta ja toteuttamisesta. Projektitiimin kanssa mietitte esimerkiksi sitä, miten laatutekijät, vastuullisuus, innovaatiot tai kustannustehokkuus otetaan huomioon työstämässänne kilpailutuksessa.

Olet työssäsi tarkka ja pysyt aikataulussa. Asiakkaidemme luottohenkilönä olet helposti lähestyttävä, mutta napakka. Myös hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeen, kun johdat jopa kymmenien miljoonienkin eurojen arvoisia kilpailutuksia.

Sovit asiantuntijaksemme, jos:

  • Olet kiinnostunut oppimaan lisää hankinnoista
  • Motivoidut kilpailutukselle asetettavien tavoitteiden saavuttamisesta
  • Työskentelyotteesi on innostunut ja olet hyvä saamaan muut mukaasi
  • Omaat konsulttimaisen asenteen ja työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa

Meillä toimintaa kehitetään jatkuvasti, ja kilpailuttamiseen ja julkisiin hankintoihin suhtaudutaan kunnianhimoisesti. Työhön tarttumisessa auttaa, jos hankinnat ovat sinulle jo tuttuja opintojesi tai aikaisemman työsi kautta. Työhösi voi sisältyä myös erilaisia prosessien ja käytäntöjen kehitysvastuita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meillä saat:

  • Laajan asiakaskunnan, johon kuuluu Suomen koko julkishallinto
  • Itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Mukavat ja asiantuntevat työkaverit
  • Joustavat etätyömahdollisuudet
  • Viihtyisän työympäristön Helsingin ytimessä
Hae töitä Hanselista!

Ota hankinnat haltuun ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.3.2023 mennessä osoitteella tyopaikat@hansel.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy lisää Ilkalta!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ilkka Sihvola ke 8.3. klo 15.30–17, puh. 0294 444 207, ilkka.sihvola@hansel.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy lisää Petralta!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Petra Huhtala pe 10.3. klo 11–12 ja to 16.3. klo 10–11, puhelin 0294 444 240 tai petra.huhtala@hansel.fi.

Tutustu kilpailuttamiskonsultin työhön

Annika Hämäläinen arvostaa mukavia ja osaavia kollegoitaan ja sitä, että jokaisessa projektissa oppii uutta. Hänestä on mukava työskennellä yhteishankintakilpailutusten ja asiakkaiden omien kilpailutusten parissa, mikä tuo vaihtelua.

Lue lisää hankinta-asiantuntijan työstä

Hankinta-asiantuntijan työ sopii tiedonjanoiselle henkilölle, jolla on halua oppia koko ajan lisää työtä tehdessään. Virpi Sievänen pitää yhdessä asiakkaiden kanssa, vaihtelevien projektien parissa tehtävästä työstä.