Webinaarit

Tulevat webinaarit

Joulukuu

To 15.12. klo 13–14 | Vastuullisuus yhteishankinnoissa: aurinkovoimalat, siivouspalvelut ja elintarvikkeet

Julkisilta hankinnoilta edellytetään vastuullisuutta. Mitä kaikkea se voi käytännössä tarkoittaa? Tässä webinaarissa kerromme esimerkkejä vastuullisten hankintojen tekemisestä kolmessa kategoriassa: elintarvikkeissa, siivouspalveluissa ja energiassa. Kuulet, millaisia vastuullisuusvaatimuksia Hanselin yhteishankinnoissa on, ja mukana on myös esimerkki asiakkaamme Senaatti-kiinteistöjen aurinkovoimalahankinnoista.

Esiintyjät: kategoriapäällikkö Pasi Tainio, talotekniikkaryhmän päällikkö Pasi Hyyppä (Senaatti-kiinteistöt), kategoriapäällikkö Eija Hirvonen sekä kategoriapäällikkö Milja Virtanen

Webinaari on tarkoitettu Hanselin asiakkaille ja on heille maksuton. Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi.

Kurkkaa alta myös menneiden webinaarien tallenteet!

Vuoden 2022 webinaarit

Vuoden 2022 webinaareissa aiheina Hanselin työkalut (Hankintapulssi ja Hankintaluotsi), yhteishankinnat hankinnan välineenä, hankintaharhaluulot, kilpailuttaminen ja vastuullisuus.

Vuoden 2021 webinaarit

Vuoden 2021 webinaareissa kuultiin eettisestä ja vaatimustenmukaisesta toiminnasta, dynaamisesta hankintajärjestelmästä, tiedolla johtamisesta, vastuullisuudesta ja vaikuttavuudesta, hankintojen strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta sekä asiantuntijapalveluiden kilpailuttamisesta.