Webinaarit

Tulevat webinaarit

Lokakuu

To 13.10. klo 13–14 | Kilpailutamme, mutta miksi?

Webinaarissa keskustelemme kilpailuttamisen ja julkisiin hankintoihin panostamisen tärkeydestä. Luvassa on käytännön esimerkkejä sekä tutkittua tietoa kilpailuttamisen merkityksestä. Kuulet webinaarissa myös hankintavalvonnan näkemyksiä siitä, mitä seuraa kilpailuttamatta jättämisestä.

Asiantuntijat: kehityspäällikkö Antti Norkela ja KKV:n johtava asiantuntija Anni Vanonen

Webinaari on tarkoitettu Hanselin asiakkaille ja on heille maksuton. Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi.

Marraskuu

To 24.11. klo 13–14 | Hankintayksikkö kilpailuttajana – onnistu minikilpailutuksessa!

Webinaarissa käymme läpi sitä, mitä etuja yhteishankinnat tarjoavat ja miten oma hankinta niiden sisällä kilpailutetaan. Kaikissa dynaamisissa hankintajärjestelmissämme ja joissakin puitejärjestelyissämme hankintayksikkö tekee minikilpailutuksen, jonka kautta löytyy omiin tarpeisiin sopivin toimittaja. Webinaarin fokuksessa ovat onnistuneen tarjouspyynnön ja toimittajavalinnan perusteet asiantuntijapalvelujen hankinnoissa. Tervetuloa!

Asiantuntijat: yksikönpäällikkö Sami Seppälä, hankinta-asiantuntija Lili Tahko, kilpailuttamiskonsultti Miikkael Kvick

Webinaari on tarkoitettu Hanselin asiakkaille ja on heille maksuton. Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi.

Kurkkaa alta myös menneiden webinaarien tallenteet!

Kevään 2022 webinaarit

Kevään 2022 webinaareissa kuullaan Hanselin työkaluista (Hankintapulssi ja Hankintaluotsi), yhteishankinnasta hankinnan välineenä sekä hankintaharhaluuloista.

Syksyn 2021 webinaarit

Syksyn 2021 webinaareissa kuultiin eettisestä ja vaatimustenmukaisesta toiminnasta, dynaamisesta hankintajärjestelmästä, tiedolla johtamisesta sekä vastuullisuudesta ja vaikuttavuudesta.

Kevään 2021 webinaarit

Kevään 2021 webinaareissa aiheina olivat hankintojen strateginen kehittäminen ja johtaminen sekä asiantuntijapalveluiden kilpailuttaminen.