Webinaarit

Huhtikuu

To 20.4. klo 13–14 | Webinaari: Minikilpailutus valmiiksi askel kerrallaan – työvälineenä Kisa-apuri

Odottaako työpöydälläsi minikilpailutus etkä tiedä kuinka päästä alkuun? Eikö organisaatiosi käytössä ole kaupallista kilpailutusjärjestelmää? Ei hätää, Hanselin Kisa-apuri tarjoaa vaihtoehdon! 

Kisa-apuri on maksuton työkalu, joka on suunniteltu helpottamaan kilpailutuksia. Kisa-apurilla voi toteuttaa näppärästi dynaamisen hankintajärjestelmän eli DPS:n sisäisen minikilpailutuksen, aina tarjouspyynnön julkaisusta hankintapäätökseen asti. Kisa-apuri on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun organisaatiolla ei ole käytössä esimerkiksi Cloudian kilpailutusjärjestelmää tai jos kilpailutuksia tehdään harvakseltaan.

Tule webinaariimme kuuntelemaan, kuinka teet onnistuneen minikilpailutuksen vaihe vaiheelta.

Webinaari on tarkoitettu Hanselin asiakkaille ja on heille maksuton. 

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi.

Katso menneiden webinaarien tallenteet

Vuoden 2022 webinaarit

Vuoden 2022 webinaareissa aiheina olivat Hanselin työkalut (Hankintapulssi ja Hankintaluotsi), yhteishankinnat hankinnan välineenä, hankintaharhaluulot, kilpailuttaminen ja vastuullisuus.

Vuoden 2021 webinaarit

Vuoden 2021 webinaareissa kuultiin eettisestä ja vaatimustenmukaisesta toiminnasta, dynaamisesta hankintajärjestelmästä, tiedolla johtamisesta, vastuullisuudesta ja vaikuttavuudesta, hankintojen strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta sekä asiantuntijapalveluiden kilpailuttamisesta.