<
Nyheter

Upphandlingsbesluten gällande Biluthyrning och minileasingtjänster 2021-2023 (2025) lagakraftvunna

05.11.2021

Upphandlingsbesluten gällande ramavtalet Biluthyrning och minileasingtjänster 2021-2023 (2025) har vunnit laga kraft. På basen av konkurrensutsättningen har följande leverantörer blivit valda till avtalsleverantörer:

  • Finn-Rent Ab (FINN-RENT)  
  •  First Rent A Car Finland Oy Ab (HERTZ
  •  Helkama Rent Ab (AVIS
  •  LänsiAuto Rent Ab (ENTERPRISE
  •  Gruppen Car Renters Finland Ab och Silver Cars Rental Ab (FIRENT/GREENMOTION
  •  Scredo Oy (SCANDIA RENT

 

I detta ramavtal tillhör biluthyrning och minileasingtjänster från 1 dag till max 24mån. Här kan man hyra olika person-, paket- och lastbilar samt lätta släpvagnar. Det finns även att hyra olika elbilar och laddningsbara hybrider. Uthyrningsbilarna är tillgängliga från olika delar av Finland. I detta ramavtal finns även tilläggstjänster t.ex. leverans-, upphämtnings-, avlämnings- och tankningstjänster.

För tillfället håller vi på och bearbetar de sista detaljerna gällande avtalsperioden samt dokumenten av de olika leverantörerna. Vårt mål är att de kunder som har anslutit sig till detta ramavtal kan börja använda det från början av december 2021.

 

Kick-off-tillfälle för de kunder som har anslutit sig till ramavtalet den 24.11. – anmäl dig!

Vi ordnar ett kick-off tillfälle för alla kunder som har anslutit sig till detta ramavtal som ett Teams-möte. Här berättar vi mer detaljerat om bl.a. ramavtalets innehåll, avtalsvillkoren samt andra saker som ingår i avtalsperioden. Till detta tillfälle lönar det sig speciellt att anmäla sig, om man sköter om upphandlingar inom sin egen organisation. Anmäl dig senast 22.11. via denna link

Biluthyrning och minileasingtjänster – Kick-off för kunder

Tilläggsinformation

Hansel Oy
Mika Saarinen
kategorichef
Fordon- och logistiktjänster
mika.saarinen@hansel.fi