Haluatko sopimustoimittajaksi?

Toimittajapulssi

Toimittajapulssi on työkalu myynnin tarkasteluun

Hansel tarjoaa yhteishankintojen sopimustoimittajille selkeän näkymän myyntitietoihin. Tiedot ovat tarkasteltavissa visuaalisina diagrammeina Toimittajapulssi-palvelussa, jossa niihin voi porautua esimerkiksi asiakkaittain tai tuoteryhmittäin.

Myynnin raportointi on palvelun kautta näppärästi sekä raportointi- että sopimusyhteyshenkilön saatavilla. Pääset tutustumaan Toimittajapulssiin samoilla tunnuksilla, joilla sopimustoimittajana muutenkin asioit verkkopalvelussamme. Löydät linkin palveluun oman nimesi alta avautuvasta valikosta kirjautumisen jälkeen.

Kätevät suodatukset ja rajaukset auttavat sinua valitsemaan halutut tiedot Toimittajapulssista. Mukana on kaikki Hanselille toimitettu data vuodesta 2014 alkaen.

Tutustu eri näkymiin rohkeasti!

Toimittajapulssi auttaa sopimustoimittajiamme pysymään ajan tasalla yhteishankintamyynnistään ja seuraamaan sen kehitystä. Helppokäyttöinen näkymä on ”ikkuna” raportointijärjestelmässämme oleviin tietoihin, joten lukuja voi pyöritellä vapaasti. Kaikki tiedot voit myös viedä exceliin jatkokäsittelyä varten.

Toimittajapulssi-palvelu on kehitetty tietojen havainnollista tarkastelua varten. Tiedot raportoidaan tuttuun tapaan Hanselin Raportointipalvelun kautta. 

Esimerkkejä Toimittajapulssin näkymistä:

Myynnin kehitys

myynnin kehitys.png

 

Myynti asiakkaittain

myynti asiakkaittain.png