Haemme asiakkuuspäällikköä

Uutiset Haemme asiakkuuspäällikköä

10.03.2017

Haluatko tuottaa säästöjä valtion hankintatoimeen? Onko asiakastyö intohimosi? Mikäli vastaat kyllä, saatat olla hakemamme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

pääsääntöisesti puolustusministeriön ja sisäasiainministeriön hallinnonalojen asiakkuuksiin.

Keskeiset tehtäväsi ovat:

  • puitesopimusten ja asiantuntijapalveluiden konsultatiivinen myynti ja sidosryhmäyhteistyö em. asiakkuuksissa
  • asiakassuhteiden kehittäminen yhdessä hankintakategorioidemme asiantuntijoiden kanssa
  • puitejärjestelytarjonnasta tiedottaminen yhdessä markkinointiasiantuntijoidemme kanssa

Sinulla on näyttöjä asiantuntijapalveluiden konsultatiivisesta myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Teet pitkäjänteisesti työtä asiakkaidesi hyväksi. Olet vahva neuvottelija ja varma esiintyjä. Valtionhallinnon rakenteet, palvelut ja toimintatavat ovat tulleet sinulle tutuiksi esim. palveluntarjoajan ominaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Petri Kalavainen, 13.3. klo 15-16 ja 15.3. klo 13-14, puhelin 040 537 8692 tai petri.kalavainen@hansel.fi.

Tarjoamme Sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
  • näköalapaikan hankintatoimeen
  • asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.3.2017 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.

Hansel Oy on valtion yhteishankintayksikkö ja noin 75 henkilön asiantuntijaorganisaatio, joka kilpailuttaa ja ylläpitää palveluita ja tuotteita koskevia puitejärjestelyjä valtion hankintayksiköille. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita valtionhallinnon asiakkaille heidän omissa arvoltaan merkittävissä kilpailutuksissa.

Yhtiö edistää vastuullisen toiminnan kautta laadukkaiden hankintojen tekemistä ja toimittajien tasapuolista kohtelua hankintojen tarjouskilpailuissa. Yhtiön hallinnoimilla sopimuksilla tehtiin vuonna 2016 hankintoja noin 771 miljoonalla eurolla. Asiakkaille kilpailutettujen projektien arvo oli noin 340 miljoonaa euroa. Hanselin kautta kulkee siis hankintoja yli miljardin euron arvosta.

Palaa takaisin