Asiantuntijapalveluidemme hinnat laskevat

Uutiset Asiantuntijapalveluidemme hinnat laskevat

08.06.2017

Asiakkaille tarjoamiemme asiantuntijapalveluiden päivähinta laskee 1000 eurosta 900 euroon.

Hanselin tehtävä on lisätä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Toimintamme rahoitetaan puitejärjestelyjen palvelumaksuilla ja asiantuntijapalveluilla. Koska Hansel ei tavoittele toiminnallaan voittoa, ja asiantuntijapalvelujen kysyntä on kasvanut ja toiminta tehostunut, on asiantuntijapalvelujen hinnan alentaminen mahdollista.

Päivähinnan muutos koskee kilpailutuksen asiantuntijapalvelujen ja hankintojen kehittämisen uusia sopimuksia. Vanhat toimeksiannot tehdään loppuun nykyisellä hinnallaan.

Minikisa Plus -palvelun päiväveloitus on laskenut 1000 eurosta 700 euroon. Myös tämä hinnanmuutos koskee uusia toimeksiantoja. Minikisa Plus -palvelussa puitejärjestelyn sisäisen kevennetty kilpailutus tehdään asiakkaan puolesta.

Yhteishankintojen kasvu ja toiminnan tehostaminen ovat mahdollistaneet myös palvelumaksuprosentin alentamisen useissa puitejärjestelyissä. Hyöty alenevasta palvelumaksusta menee asiakkaille alhaisempien hintojen muodossa. Keskimääräinen palvelumaksu vuonna 2016 oli 1,06 prosenttia.

Lue lisää asiantuntijapalveluistamme.

Palaa takaisin