Autojen huolenpitopalvelut 2016-2019 - huolto-, korjaus- ja katsastuspalveluiden kilpailutus on käynnistetty

12.11.2015

Kilpailutamme autojen huolenpitopalvelut puitesopimuskaudelle 2016-2019.

Olemme julkaisseet hankintailmoitukset HILMA-ilmoituskanavassa  valtionhallinnon autojen huolto-, korjaus- ja katsastuspalveluiden hankinnoista.

Asiakastyöryhmän kanssa yhdessä valmisteltu puitejärjestelykokonaisuus on tarkoitus saada asiakkaidemme käyttöön tammikuun 2016 aikana.  

Autojen huolto-, korjaus- ja katsastuspalvelut –kokonaisuus koostuu kuudesta, itsenäisesti kilpailutettavasta osakokonaisuudesta:

Hankinnan kohteeseen kuuluvat asiakkaidemme käytössä olevien autojen  huolto-, korjaus- ja katsastuspalvelut sekä palveluiden tuottamisen yhteydessä käytettävät tuotteet. Hankinnan kohteeseen kuuluvat myös autojen pesupalvelut, nouto- ja palautuspalvelut, renkaiden kausisäilytys sekä purkuosien irrotus- ja säilytyspalvelut sekä näiden palveluiden tuottamisen yhteydessä käytettävät tuotteet.

Hankinnan kohteeseen eivät kuulu palvelut ja tuotteet kokonaismassaltaan yli kuuden tonnin kuorma-autoille eivätkä kokonaismassaltaan yli viiden tonnin linja-autoille.

Tarjoukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa: https://hanki.tarjouspalvelu.fi 7.12.2015 kello 12.00 mennessä.

Tarjouskilpailusta järjestetään infotilaisuus tarjoamisesta kiinnostuneille yrityksille. Tarkemmat tiedot infotilaisuudesta saat tarjouspyyntömateriaalista.

Kilpailutuksen yhteyshenkilönä toimivat:
kilpailuttamiskonsultti Kristian Hartikainen, etunimi.sukunimi@hansel.fi ja
Ajoneuvo- ja kuljetuspalvelut -kategoriapäällikkö Mika Saarinen, etunimi.sukunimi@hansel.fi

p.s.  Autojen huolenpitopalvelut 2016-2019 puitejärjestelykokonaisuus koostuu kolmesta pääkokonaisuudesta, joista kahden muun eli renkaiden ja rengaspalveluiden, sekä hinaus- ja siirtopalveluiden kokonaisuuksien hankintailmoitukset on julkaistu jo aiemmin.