<
Uutiset

Tule Hanseliin lakimieheksi tai kilpailuttamiskonsultiksi!

06.09.2018

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

rekrykuva.jpg

Lakimieheksi Hanseliin

Etsimme joukkoomme lakimiestä vaativien ja arvoltaan merkittävien hankintojen kilpailuttamiseen ja sopimusjuridisiin tehtäviin. Kilpailutukset tehdään julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti.

Edellytämme oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja/tai vaativien sopimusten laadinnasta.  Arvostamme ICT-juridiikkaan liittyvää osaamista. Olet vahva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, joustavuus ja neuvottelutaidot ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja lakimiehen tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Eija Kontuniemi 14.9. klo 9.00–10.00 ja 17.9. klo 13.00–14.00, puhelin 0294 444 239 tai eija.kontuniemi(at)hansel.fi


Kilpailuttamiskonsultiksi Hanseliin

Etsimme joukkoomme kilpailuttamiskonsultiksi toimimaan projektipäällikkönä asiakkaidemme omissa kilpailutuksissa.

Hyviä valmiuksia kilpailutuskonsultin tehtäviin tuovat kokemus projektien johtamisesta, konsultoinnista ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Lisäksi arvostamme korkeakoulututkintoa, kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa sekä erityisesti ICT-osaamista. Kokemus sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä lasketaan eduksi.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä julkishallinnon asiakkaiden, sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja asiakkaiden omiin kilpailutuksiin liittyvistä tehtävistä antaa kilpailuttamisyksikön päällikkö Ilkka Sihvola, puhelin 0294 444 207 tai ilkka.sihvola(at)hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi.

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita