Tule Hanseliin lakimieheksi, kategoriapäälliköksi tai kilpailuttamiskonsultiksi!

Uutiset Tule Hanseliin lakimieheksi, kategoriapäälliköksi tai kilpailuttamiskonsultiksi!

06.09.2018

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

rekrykuva.jpg

Lakimieheksi Hanseliin

Etsimme joukkoomme lakimiestä vaativien ja arvoltaan merkittävien hankintojen kilpailuttamiseen ja sopimusjuridisiin tehtäviin. Kilpailutukset tehdään julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti.

Edellytämme oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja/tai vaativien sopimusten laadinnasta.  Arvostamme ICT-juridiikkaan liittyvää osaamista. Olet vahva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, joustavuus ja neuvottelutaidot ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista.

Tarjoamme Sinulle:

 • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
 • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
 • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja lakimiehen tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Eija Kontuniemi 14.9. klo 9.00–10.00 ja 17.9. klo 13.00–14.00, puhelin 0294 444 239 tai eija.kontuniemi(at)hansel.fi


Kategoriapäälliköksi Hanseliin

Etsimme joukkoomme kategoriapäällikköä vastaamaan Talous- ja rahoituspalvelut -kategorian hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille. 

Hyviä valmiuksia Talous- ja rahoituspalveluiden kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus mm. maksu- ja prepaid -korteista, digitaalisista maksamisratkaisuista, lounas- ja virikeratkaisuista, leasingpalveluista sekä toimittajahallinnasta ja hankintojen kehittämisestä. Pankki- ja rahoitusalan sääntelyn ja standardien tuntemus ovat tehtävän hoitamisessa eduksi. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia. Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja halua ratkaista monitahoisia ongelmia. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, on se iso plussa.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

 • näköalapaikan valtion hankintatoimeen
 • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
 • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja kategoriapäällikön tehtävästä antaa kategoriahallinnan yksikön päällikkö Mervi Olkinuora 11.9. klo 9.00–10.00, 11.9. klo 13.00–14.00 ja 18.9. klo 9.00–10.00, puhelin 0294 444 218 tai mervi.olkinuora(at)hansel.fi


Kilpailuttamiskonsultiksi Hanseliin

Etsimme joukkoomme kilpailuttamiskonsultiksi toimimaan projektipäällikkönä asiakkaidemme omissa kilpailutuksissa.

Hyviä valmiuksia kilpailutuskonsultin tehtäviin tuovat kokemus projektien johtamisesta, konsultoinnista ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Lisäksi arvostamme korkeakoulututkintoa, kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa sekä erityisesti ICT-osaamista. Kokemus sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä lasketaan eduksi.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä julkishallinnon asiakkaiden, sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme Sinulle:

 • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
 • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
 • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja asiakkaiden omiin kilpailutuksiin liittyvistä tehtävistä antaa kilpailuttamisyksikön päällikkö Ilkka Sihvola, puhelin 0294 444 207 tai ilkka.sihvola(at)hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi.

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita

Palaa takaisin