Etsimme joukkoomme kategoriapäällikköä

Uutiset Etsimme joukkoomme kategoriapäällikköä

01.06.2017

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme kategoriapäällikköä vastaamaan perustettavan Kuljetus- ja logistiikkapalvelut -kategorian hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille sekä vastaamaan kategorian puitesopimus- ja toimittajahallinnasta.

Hyviä valmiuksia kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus liittyen logistiikkaan ja/tai kuljetuspalveluihin, toimittajahallintaan tai hankintojen kehittämiseen. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia. Työssäsi tarvitset kykyjä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja ongelmanratkaisuun. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, on se iso plussa.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Lisäksi edellytämme korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mervi Olkinuora 8.6. klo 9.00–10.00 ja 12.6.2017 klo 9.00–10.00, puh. 0294 444 218 tai mervi.olkinuora(at)hansel.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.6.2017 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi.

Palaa takaisin