<
Uutiset

Etsimme joukkoomme lakimiestä

11.09.2019

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme LAKIMIESTÄ vaativien ja arvoltaan merkittävien hankintojen kilpailuttamiseen ja sopimusjuridisiin tehtäviin. Kilpailutukset tehdään julkisista hankinnoista annettujen säädösten mukaisesti.

Edellytämme oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisesta ja/tai vaativien sopimusten laadinnasta. Arvostamme ICT-juridiikkaan liittyvää osaamista.

Olet vahva viestijä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, joustavuus ja neuvottelutaidot ovat etsimämme asiantuntijan tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Eija Kontuniemi 18.9. klo 9-10 ja 25.9. klo 9-10, puhelin 0294 444 239 tai eija.kontuniemi(at)hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.10.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii julkisen hallinnon hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta julkiseen hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhteishankintakokonaisuuksia, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.