Etsimme kahta konsulttia

Uutiset Etsimme kahta konsulttia

13.04.2017

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme kahta konsulttia. Toinen konsulteista sijoittuu Hallinnon palveluhankintoihin, jossa hän vastaa tämän yksikön puitesopimusten kilpailuttamiseen liittyvistä tehtävistä. Toinen konsulteista puolestaan tulee vastaamaan asiakkaidemme kilpailutusprojektien läpiviennistä Asiantuntijapalvelut yksikössämme.

Hyviä valmiuksia kilpailuttamiskonsultin tehtäviin tuovat kokemus liittyen konsultointiin, projektien johtamiseen tai hankintojen kehittämiseen. Erityisesti asiantuntijapalveluihimme sijoittuvalta konsultilta odotamme kokemusta ICT-alalta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimiemme asiantuntijoiden vahvuuksia. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, on se iso plussa.

Projektisi vaihtelevat pienistä suuriin ne voivat liittyä useisiin toimialoihin. Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen

  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa

  • kilpailukykyiset työsuhde-edut

  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön

  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja Hallinnon palveluhankintojen konsultin tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mervi Olkinuora 19.4. klo 14-15 ja 24.4. klo 10-11, puhelin 0294 444 218 tai mervi.olkinuora@hansel.fi

Lisätietoja Asiantuntijapalveluiden konsultin tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilkka Sihvola 18.4. klo 13-14 ja 24.4. klo 14-15, puhelin 0294 444 207 tai ilkka.sihvola@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.4.2017 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Palaa takaisin