Etsimme kehittämispäällikköä

Uutiset Etsimme kehittämispäällikköä

13.04.2017

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Hankintatoimen kehittämispalvelut on uusi liiketoiminta-alueemme, jonka tavoitteena on tukea hankintojen tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä organisaation kykyä uudistua. Asiantuntijat tarjoavat analyysipalveluja sekä ehdotuksia ja ratkaisuja hankintojen tehokkaaseen johtamiseen ja vastuulliseen toteuttamiseen. Heillä on käytössään monipuoliset työkalut ja tietoa hankintatoimen nykytilan analysoimiseksi ja vaikuttavuuden parantamiseksi. Kehittämisprosessit syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Haluatko tuottaa säästöjä valtion hankintatoimeen? Onko hankintatoimen kehittäminen intohimosi?


Mikäli vastaat kyllä, saatat olla hakemamme

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ

Keskeiset tehtäväsi ovat:

  • Julkishallinnon organisaatioiden hankintatoimen ja tuloksien analysointi

  • Kehitysehdotusten tuottaminen ja valittujen kehittämistoimenpiteiden toteutus

  • Muutosprojektien ohjaus ja toimeenpano

  • Muutosviestintä ja henkilöstön valmennus

Sinulla on osaamista kaikista seuraavista tai syvällinen asiantuntemus jostakin aihe-alueesta ja valmius oppia muut: strateginen hankintatoimi, toimitusketjun hallinta tai julkiset hankinnat. Arvostamme valtion- ja julkishallinnon tuntemusta, näyttöjä muutosjohtamisesta ja kokemusta konsultoinnista.

Henkilönä olet itseohjautuva ja joustava. Sinulle on ominaista kehittävä työote ja ratkaisukeskeisyys. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on työsi suola.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintatoimen kehittämispalveluiden päällikkö Kalle Pinni 21.4. klo 15-16 ja 24.4. klo 10-11, puhelin 0294 444 252 tai kalle.pinni@hansel.fi

Tarjoamme Sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden

  • näköalapaikan hankintatoimeen

  • asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Tule kehittämään kanssamme valtion hankintatointa! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.4. mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

 

Palaa takaisin