Etsimme kilpailutuskonsulttia

Uutiset Etsimme kilpailutuskonsulttia

27.09.2017

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme KILPAILUTUSKONSULTTIA vastaamaan puitesopimusten kilpailuttamiseen liittyvistä projektihallinnan tehtävistä. Kilpailutusten kohteena ovat puitesopimukset niin laitteista kuin palveluistakin, tietokoneista aina työterveyspalveluihin asti.

Hyviä valmiuksia kilpailutuskonsultin tehtäviin tuovat kokemus projektien johtamisesta, konsultoinnista ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Kokemus sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä lasketaan eduksi. Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä myös asiakkaiden, valtiohallinnon palvelukeskusten sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kalle Hietaranta 3.10.2017 klo 9.00-10.00 ja 10.10.2017 klo 9.00-10.00, puhelin 0294 444 219 tai etunimi.sukunimi@hansel.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.10.2017 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi.

Palaa takaisin