Etsimme ohjelmisto- ja ICT-hankintojen kategoriapäällikköä

Uutiset Etsimme ohjelmisto- ja ICT-hankintojen kategoriapäällikköä

04.09.2017

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme KATEGORIAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ohjelmisto- ja ICT-hankintojen hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille.

Hyviä valmiuksia ohjelmisto- ja ICT-hankintojen kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus mm. ohjelmistoliiketoiminnasta ja -lisensseistä, tietojärjestelmistä, IT-laitteista, IT-palveluista sekä toimittajahallinnasta ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia. Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja halua ratkaista monimuotoisia haasteita. Työskentelet yhteistyössä Hanselin asiantuntijoiden, asiakkaiden, valtiohallinnon palvelukeskusten sekä ICT-toimialan toimittajien ja sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, lasketaan se eduksi.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  •          näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  •          tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  •          kilpailukykyiset työsuhde-edut
  •          työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  •          toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja kategoriapäällikön tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kalle Hietaranta 12.9.2017 klo 10.00-11.00 ja 19.9.2017 klo 9.00 – 10.00, puhelin 0294 444 219, rekry@hansel.fi  tai kalle.hietaranta@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.9.2017 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

 

Palaa takaisin