<
Uutiset

Kiinnostaako erinomaisen digitaalisen palvelukokemuksen tarjoaminen? Hae avustavaksi tuoteomistajaksi!

29.03.2021

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä, ja teemme onnistuneita hankintoja yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli sata!

Digitaaliset palvelut -yksikkö toimii digitaalisten ratkaisujen sisäisenä palveluntarjoajana, jonka tavoitteena on tehostaa toimintamallejamme sekä luoda uusia arvonlisäys- ja ansaintamahdollisuuksia.

Tähtäätkö urallasi digitaalisten palveluiden avaintehtäviin, kuten tuoteomistajaksi (Product Owner), projektipäälliköksi (ScrumMaster), it-arkkitehdiksi tai vaikka tulevaisuuden tietohallintojohtajaksi?

Ota ensimmäinen askel tavoitettasi kohden! Haemme nyt haasteille nälkäistä

avustavaa tuoteomistajaa (Product Owner)

Tavoitteenasi on kehittää maailman parhaita digitaalisia palveluita. Saat aluksi vastuullesi taloushallinnon järjestelmämme ja niiden kehittämisen. Lisäksi avustat muita tuoteomistajiamme heidän palveluidensa kehitysjonon hallinnassa, kehityshankkeiden läpiviennissä sekä testauksessa. Näistä palveluista keskeisimpiä ovat Hansel.fi-asiointipalvelu sekä Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmämme. Liiketoimintavastaavat ja palveluntuottajat ovat keskeisiä yhteistyökumppaneitasi. Tukea työhösi antavat rautaisen ammattitaidon omaavat kokeneet tuoteomistajakollegasi.

Odotamme sinulta:

 • korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietojärjestelmätieteestä tai tietojohtamisesta (tai olet juuri valmistumassa)
 • innostusta/kokemusta liiketoimintaprosessien mallintamisesta, projektihallinnasta ja ketterästä palvelukehittämisestä (Safe, Scrum jne.)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä sekä fasilitointitaitoja
 • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • intohimoa tehdä asiat hyvin ja laittaa ”kädet saveen”

Tarjoamme sinulle:

 • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
 • loistokkaat tiimikaverit ja modernin yrityskulttuurin 
 • näköalapaikan julkisen sektorin digitalisaatioon
 • asiantuntevan kollegaverkoston, joustavat etätyömahdollisuudet ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa 
   

Digitaalisten palvelujen kehittäminen on keskeinen osa yhtiömme strategiaa. Avustavana tuoteomistajana pääset avaintekijänä mukaan tähän työhön yhdessä liiketoimintavastaavien, asiakkaiden ja sopimustoimittajien kanssa. Tavoitteena on kehittää prosessejamme sekä taata sidosryhmillemme erinomainen digitaalinen palvelukokemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digitaalisen liiketoiminnan johtaja (CDO) Mikko Saavalainen to 8.4. klo 13 - 14, puhelin 0294 444 223 tai mikko.saavalainen@hansel.fi.

Tutustu Petteri Pohton työhön Digitaaliset palvelut -yksikössämme!

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.4.2021 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.