Hallitsetko hankinnat? Tarjolla näköalapaikka!

Uutiset Hallitsetko hankinnat? Tarjolla näköalapaikka!

11.07.2017

Hankintaosaamisemme kysyntä on kasvussa. Osana tiimiämme pääset valjastamaan hankintaosaamisesi vastuullisten ja vaikuttavien hankintojen tueksi.

Tulet työskentelemään Hankintojen tuki -yksikössä, jossa pääset vastaamaan asiakkaidemme vaihtelevien ja useisiin toimialoihin liittyvien kilpailutusprojektien läpiviennistä. 

Hyviä valmiuksia hankinta-asiantuntijan tehtävään tuovat kokemus julkisista hankinnoista, projektien johtamisesta ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä positiivinen asenne työntekoon ovat etsimiemme asiantuntijoiden vahvuuksia.

Projektisi vaihtelevat asiakkaan kilpailutusprojektien tukemisesta koko projektin läpiviemiseen asiakkaan puolesta. Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • huipputiimin ympärillesi
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Sami Seppälä 13.7. klo 15-17, 7.8. klo 13-15 ja 9.8. klo 9-11, puhelin 0294 444 297 tai sami.seppala(at)hansel.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.8.2017 mennessä osoitteella rekry(at)hansel.fi.

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä ja tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Palaa takaisin