Hanki-palvelun käyttöönotot hyvässä vauhdissa – liity joukkoon!

21.10.2016

EU-kynnysarvon ylittävät kilpailutukset tulee hoitaa sähköisesti 18.10.2018 alkaen. Sähköisen kilpailutusratkaisun eli Hanki-palvelun käyttöönotot ovat käynnissä, ja merkittävä osa palvelun tulevasta käyttäjäkunnasta on jo ottamassa palvelua käyttöönsä.

Käyttöönoton suunnittelu kannattaa aloittaa mahdollisimman pian. Toimimalla ajoissa saat liikkumavaraa aikatauluihin, jolloin esimerkiksi koulutukset ja asiakaskohtainen käyttöönottoprojekti voidaan aikatauluttaa toiveidenne mukaisesti. 

Prosessi aloitetaan liittymällä Sähköinen kilpailutusratkaisu 2016-2023 -puitejärjestelyyn. Tämän jälkeen lähetämme teille lyhyen kyselyn toivotusta käyttöönottoaikataulusta. Saatte meiltä apua ja tukea koko käyttöönottoprosessin ajan. 

Hanki-palvelu helpottaa hankintayksikön työtä vähentämällä rutiinityötä ja tekemällä tarjouskilpailun prosessin hallitummaksi. Hanki-palvelun avulla hankintayksikön on mahdollisuus saada täsmällisempiä tarjouksia, joten tarjousten vertailu helpottuu ja nopeutuu. Hanki-palvelussa voit tehdä sekä EU:n ja kansallisen kynnysarvon ylittävät kilpailutukset että pienhankintojen kilpailutukset. Hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön sähköisen julkaisemisen lisäksi myös tarjoajien on voitava jättää tarjouksensa sähköisesti määräaikaan eli 18.10.2018 mennessä.

Lue lisää ja liity puitejärjestelyyn tästä.