Hanki-palvelun uusi toiminnallisuus helpottaa toimittajien työtä

19.09.2018

Hanselin sähköiseen kilpailutusratkaisuun eli Hanki-palveluun on lisätty toiminnallisuus, jonka myötä toimittajat voivat itse lisätä tarjouspyynnön vastaanottajaosoitteita kevennetyille kilpailutuksille. Uudistuksen myötä toimittajaorganisaatioidemme on aiempaa helpompi kohdistaa saapuvat tarjouspyynnöt oikeille ihmisille. 

Miten vastaanottajia voi lisätä?

Dynaamisten hankintajärjestelmien yhteydestä löytyy uusi välilehti ”Sähköpostilista”. Täällä toimittaja voi lisätä henkilöitä joko organisaatioon rekisteröityneistä henkilöistä tai vapaasti kirjoittamalla.

Puitejärjestelyiden osalta vastaava toiminto löytyy puitekilpailutukseen lähetetyistä tarjouksista. Lähetetyt tarjoukset löytyvät ”Omat tiedot” -osiosta. Puitekilpailutukseen lähetetyn tarjouksen kohdalla on ”Sähköpostilista” -painike, josta osoitteita pääsee lisäämään. Mikäli pääsyä tarjoukselle ei syystä tai toisesta ole (esim. toimittajamuutoksista johtuen), pyydämme olemaan yhteydessä Cloudian tukeen, puh. 020 766 1075.

Tärkeää! Kaikki Hanselin voimassa olevat, kevennettyjä kilpailutuksia sisältävät puitejärjestelyt ja DPS:t ovat asiakkaidemme käytettävissä Hanki-palvelussa syyskuun loppuun mennessä. Näiden alla tehtävät kevennetyt kilpailutukset tulevat sähköpostilla tiedoksi vain kyseisillä listoilla oleviin sähköpostiosoitteisiin. Tarkistattehan osoitelistan mahdollisimman pian!

Lisätiedot: 

Petteri Pohto
palvelupäällikkö, sähköinen hankinta
petteri.pohto@hansel.fi