Hanselin blogi julkaistu

21.08.2015

Hansel on julkaissut tänään blogin, jonka tavoitteena on tarjota lisätietoa yhteishankinnoista ja taustoittaa Hanselin toimintaa entistä laajemmin.

Noin viikon välein julkaistavan blogin aiheet vaihtelevat ja liikkuvat sujuvasti kilpailutuksista innovatiivisuuteen, terveydenhuollon palvelujen hankintoihin liittyvästä problematiikasta vastuullisuusviestintään ja hankintatarpeen määrittelyistä valtiontukiin. Blogi tarjoaa mahdollisuuden myös keskusteluun ja kommenttien antamiseen.

Blogissa kerrotaan myös tulevaisuuden näkymistä hankintojen saralla. Digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet ja asiakaskuntamme laajentuminen ammattikorkeakoulujen suuntaan ovat esimerkkejä teemoista, joihin blogissa palataan myöhemmin.

Blogin kirjoittajina toimivat Hanselin asiantuntijat, kuten muun muassa yhtiön kilpailutuskonsultit, lakimiehet, toimiala-asiantuntijat sekä myynnin ja viestinnän ammattilaiset.

Hanselin toimitusjohtaja Anssi Pihkala on kirjoittanut ensimmäisen blogipostauksen, joka löytyy Hanselin verkkosivuilta osoitteesta www.hansel.fi/blogi

Lisätietoa asiasta antaa Hanselissa viestintäpäällikkö Thomas Sund, puh. 0294 444 235 tai etunimi.sukunimi@hansel.fi