<
Uutiset

Henkilöstövuokrauksen edut aiempaa paremmat sekä vuokratyöntekijälle että palkkaavalle organisaatiolle

04.03.2019

Uuden henkilöstövuokrauksen puitejärjestelyn kautta voit hankkia vuokratyövoimaa niin suorittaviin tehtäviin kuin asiantuntija- tai päällikkötehtäviin.

Puitejärjestelyn edut ovat entistä paremmat sekä palkkaavan organisaation että vuokratyöntekijän kannalta. Hinnoittelu on edullinen ja läpinäkyvä, ja vuokratyöntekijän työsuhde-etuihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Henkilöstöedut myös sopimustoimittajan kautta

Vuokratyöntekijän toimenkuvan voit määritellä tarpeidesi pohjalta. Puitejärjestelyssä on yksi sopimustoimittaja, Staffpoint, joten kun olet liittynyt puitejärjestelyyn, voit sopia vuokrahenkilön hausta, toimenkuvasta, palkkauksesta sekä henkilöstöeduista heidän kanssaan suoraan esimerkiksi sähköpostitse. Huomioithan kuitenkin, että vuokratyövoimaa ei voi palkata tehtäviin, joissa käytetään julkista valtaa.

Suosittelemme tarjoamaan vuokrahenkilöstölle mahdollisimman samantasoiset henkilöstöedut kuin omalla henkilöstöllänne on (esimerkiksi lounas-, liikunta- ja työmatkasetelit). Voit hankkia edellä mainitut henkilöstöedut Staffpointin järjestäminä.

Lisätietoa puitejärjestelystä ja esimerkkejä palkattavien työntekijöiden nimikkeistä löydät puitejärjestelyn omalta sivulta. Muista myös liittyä uuteen puitejärjestelyyn!

Lisätiedot:

Jani Mäkinen
kategoriapäällikkö
jani.makinen(at)hansel.fi