IT-konsultoinnin aamulinja tukee sopimusten nivelvaiheessa

06.04.2020

IT-konsultointi 2015 - 2019 -puitejärjestelyn sopimukset päättyvät viimeistään toukokuussa 2020. Oikea aika suunnitella tulevia IT-konsultoinnin hankintoja ja uutta minikisaa on nyt. Suunnitelmallisuuden avulla vältät sopimuksettoman kauden ja ehdit toteuttaa tarpeisiisi parhaiten vastaavan minikisan asiantuntijoidemme tuella. 

Ajoissa kannattaa olla etenkin silloin, kun kisaasi kuuluu markkina- tai tekninen vuoropuhelu, tai haluat panostaa esim. laatukriteereihin. Voitte halutessanne määritellä uuden sopimuskauden alkamaan vasta edellisen sopimuskauden päätyttyä.

IT-konsultoinnin ylläpitosopimukset voivat olla voimassa toukokuuhun 2021 saakka.  

Pika-apua aamulinjalta

Järjestämme kevään aikana IT-konsultoinnin aamulinjoja, joissa osallistujat voivat keskustella kulloinkin ajankohtaisia, it-konsultoinnin hankintaan liittyvistä kysymyksistä ja saada vinkkejä.

IT-konsultoinnin aamulinja on auki vielä kerran tänä keväänä: 

  • 9.6. klo 9 - 10

Ilmoittaudu tästä.

Kymmeniä uusia palveluntarjoajia

IT-palveluiden sekä tietojärjestelmien suunnitteluun ja kehitykseen tarvittavia palveluita voi hankkia IT-konsultoinnin uudella sopimuksella jo yli 100 eri toimittajalta. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamiensa tarjousten määrään, joten minikisat ovat toimineet hyvin.

Yhteishankinta on toteutettu dynaamisena hankintajärjestelmänä, joten voit liittyä sopimukseen koska vain.  Asiantuntijamme ovat tukenasi minikisan aikana, ja saat halutessasi apua esimerkiksi pisteytysmallin tekoon sekä asiakirjojen kommentointiin osoitteesta tuki@hansel.fi.  

Videolla tiivistämme tärkeimmät stepit minikisan aloituksesta.

Alittaako tarpeenne kansallisen kynnysarvon?

Hanselin pienhankintapalvelu helpottaa IT-asiantuntijapalveluiden hankintaa ja lisää kilpailua. Lue lisää pienhankintapalvelusta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme eteenpäin.

Marjut Sood
kategoriapäällikkö
marjut.sood(at)hansel.fi

Jani Mäkinen
kategoriapäällikkö
jani.makinen(at)hansel.fi