Kiinnostaako kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto? Tule kehittäjäryhmään!

23.04.2019

Millaista voisi olla kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto julkishallinnossa? Tätä pohditaan yhdessä tapahtumien ja kokousten kokousten järjestämisestä vastaavien julkishallinnon asiantuntijoiden kanssa 22.5.2019. Kokoamme uuden KEINO-kehittäjäryhmän, joka kartoittaa ketteriä, vastuullisia ja kustannustehokkaita työtapoja eri tyyppisten kohtaamisten järjestämiseen. Tilaisuus on tarkoitettu julkisten organisaatioiden työntekijöille, joiden tehtävänkuvaan kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät palvelut ja niiden hankkiminen liittyy.

Kestävä ja ketterä kokous- & tapahtumahallinto -kehittäjäryhmän kick-off
Aika: 22.5.2019 klo 13.00 - 16.00
Paikka: Hanselin toimitilat Postitalossa (Mannerheiminaukio 1A, 5. krs, Helsinki)

Kehittäjäryhmän kick-offissa kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja tapahtumahallinnan järjestelmätoimittajilta ja käymme työpajoissa käsiksi siihen, mitä kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto julkishallinnossa tarkoittaa.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus ja alustuspuheenvuorot 
  • Introduction to  meeting management / Cvent (puheenvuoro englanniksi)
  • Tapahtumahallintaratkaisu / Lyyti
  • Workshop: Kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto julkishallinnossa

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan täällä.  Paikan päälle mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. Voit myös osallistua tilaisuuteen Skypen kautta. Etäyhteydellä osallistuvat saavat kokouslinkin sähköpostitse ennen tilaisuutta. Ilmoittauduthan 17.5.2019 mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:

Pekka Alahuhta
johtava konsultti
etunimi.sukunimi@hansel.fi