<
Uutiset

Kiinnostavatko hankinnat? Tarjolla näköalapaikka!

30.04.2019

Hankintaosaamisemme kysynnän kasvaessa haemme joukkoomme hankinta-asiantuntijaa. Tehtävässä pääset valjastamaan osaamisesi vastuullisten ja vaikuttavien hankintojen tueksi.

Tulet työskentelemään Hankintojen tuki -yksikössä, jossa pääset vastaamaan asiakkaidemme vaihtelevien ja useisiin toimialoihin liittyvien kilpailutusprojektien läpiviennistä.  

Projektisi vaihtelevat asiakkaan kilpailutusprojektien tukemisesta koko projektin läpiviemiseen asiakkaan puolesta. Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta.

Hyviä valmiuksia tehtävään tuovat kokemus julkisista hankinnoista sekä projektien johtamisesta.

Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä positiivinen asenne työntekoon ovat etsimämme hankinta-asiantuntijan vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen

  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa

  • huipputiimin ympärillesi

  • nykyaikaiset toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävästä saat yksikön päällikkö Sami Seppälältä 8.5. klo 14-16 ja 15.5. klo 14-16, puhelin 0294 444 297 tai sami.seppala@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.5.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhteishankintoja ja tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.