Kiinnostavatko työterveyshuollon palvelut?

20.01.2020

Myös uusi asiakaskuntamme eli kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat voivat tulevaisuudessa hankkia työterveyshuollon palvelut helposti ja luotettavasti Hanselin sopimuksella. Edellytyksenä yhteisen sopimuksen synnylle on kuitenkin se, että yhteishankinta saa riittävästi käyttäjiä. Haluaisimme siis kuulla kunta-alan asiakkademme mahdollisesta kiinnostuksesta hankkia työterveyspalvelut yhteishankintana.

Olemme tarjonneet vastaavanlaista sopimusta valtionhallinnon asiakkaillemme jo yli 10 vuotta. Sopimuksemme ovat saaneet asiakkailta hyvän vastaanoton, ja valtioasiakkaistamme suurin osa käyttää työterveyshuollon sopimustamme.

Suunnitteilla olevan yhteishankinnan on tarkoitus olla asiakkaiden hyödynnettävissä vuoden 2020 jälkimmäisellä puoliskolla. Voit kuitenkin alkaa hyödyntää sopimusta koska vain sen voimaantulon jälkeen. Paikalliset tarpeet voi huomioida kattavasti toimittajan valinnassa, jonka asiakas tekee omalla minikisalla.

Sopimus tarjoaisi valintasi mukaan:

  • Lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon
  • Yleislääkäritasoisen sairaanhoidon ja muun terveydenhuollon
  • Työterveyshuoltoa tukevat lisäpalvelut, esimerkiksi digitaaliset ratkaisut tai etäpalvelut.
  • Mahdollisuus huomioida paikallisuus sekä paikalliset erityistarpeet

Kiinnostaako yhteishankinta vai jatkatteko palveluiden hankkimista muulla tavoin? Kerro se vastaamalla kyselyymme 14. helmikuuta mennessä.

Vastaaminen vie vain hetken. Kyselyyn vastaaminen ei sido teitä mihinkään, sillä käytämme sitä vain alustavan asiakaskunnan kartoitukseen. 

Kysely koskee vain kuntia, kuntayhtymiä ja seurakuntia ja muita kuntataustaisia asiakkaitamme. Valtionhallinnon asiakkaamme voivat hyödyntää Työterveyshuollon palvelut 2018–2024 -sopimusta

Lisätiedot:

Jani Mäkinen
kategoriapäällikkö
jani.makinen(at)hansel.fi