<
Uutiset

Kilpailutamme kotimaan majoituspalvelut

06.09.2018

Olemme julkaisseet kaksi kotimaan majoituspalveluita koskevaa hankintailmoitusta Hilmassa osoitteessa hankintailmoitukset.fi.

Kilpailutuksen kohteena ovat virka- ja työmatkustukseen soveltuvat kotimaan majoituspalvelut:

Kotimaan majoituspalvelut, hotellimajoitus 

  • Majoitusliikkeen huoneet ovat asiakkaan varattavissa useilla eri varaustavoilla, mm. puhelimitse, sähköpostitse ja sopimusmatkatoimiston kautta Amadeus-varausjärjestelmää hyödyntäen.
  • Majoitusliikkeen vastaanotto on avoinna ja henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.
  • Noutopöytäaamiainen on tarjolla majoitusliikkeen yhteydessä.

Kotimaan majoituspalvelut, itsepalvelumajoitus

  • Majoitusliikkeen huoneet ovat asiakkaan varattavissa vähintään puhelimitse, sähköpostitse ja majoitusliikkeen oman online-varauskanavan kautta.
  • Majoitusliikkeen henkilökunta on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.
  • Aamiaisravintola sijaitsee majoitusliikkeessä tai sen välittömässä läheisyydessä.

Yhteishankinta on molempien kilpailutusten osalta jaettu maantieteellisiin osa-alueisiin maakunta-, paikkakunta- tai postinumeroaluekohtaisesti. Jakamalla kilpailutuksen pienempiin osa-alueisiin haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan palvelutarjonnan valtakunnallisesti, ja samalla antaa myös paikallisesti toimiville pk-sektorin yrityksille mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua valtion/yhteishankintayksikön tekemiin hankintoihin.

Tarjousaika päättyy molempien kilpailutusten osalta 9.10.2018 kello 12. Tavoitteenamme on, että hankintapäätökset tehdään syksyn aikana ja että puitejärjestely on asiakkaidemme saataville tammikuussa 2019.

Kilpailutus toteutetaan sähköisellä kilpailutusratkaisulla

Tarjoamisesta kiinnostuneet yritykset voivat tutustua tarjouspyyntöihin ja tehdä tarjouksen osoitteessa hanki.tarjouspalvelu.fi alla olevien linkkien kautta:

Lisätietoja:

Minna Isoherranen
kategoriapäällikkö
minna.isoherranen(at)hansel.fi

Anna-Elina Mølgaard
kilpailuttamiskonsultti
anna-elina.molgaard(at)hansel.fi