Kilpailutuskalenteri kehittyy kysymys- ja vastauspalstalla

Uutiset Kilpailutuskalenteri kehittyy kysymys- ja vastauspalstalla

31.05.2017

Valtion hankinnat kokoavaan kilpailutuskalenteriin on tullut uutena palveluna kysymys- ja vastauspalsta. Palstan ansiosta hankintayksiköt ja toimittajat voivat kysyä lisätietoja heitä kiinnostavista hankinnoista entistä helpommin.

Kysymysten kohdentaminen on helppoa, sillä jokainen hankinta saa oman kysymys- ja vastausosionsa. Kysymys- ja vastauspalstat löytyvät kunkin hankinnan ponnahdusikkunan alaosasta. Uudesta palstalle tulleesta viestistä lähtee automaattiviesti ko. hankinnan yhteyshenkilölle.

Kilpailutuskalenteriin on tullut myös uusi vapaasanahaku, joka nopeuttaa itseä kiinnostavien hankkeiden löytämistä. Hankintoja voi myös filtteröidä esimerkiksi organisaation mukaan.

Kilpailutuskalenteri lisää valtion hankintatoimen avoimuutta

Valtion virastojen ja laitosten hankintasuunnitelmien pohjalta koottu kilpailutuskalenteri antaa yrityksille ja hankintayksiköille tietoa valtion tulevista hankinnoista. Kilpailutuskalenteri lisää markkinoiden ja hankintayksiköiden välistä ymmärrystä ja auttaa keräämään tietoa kysynnästä, tarjonnasta sekä muista hankinnan onnistumisen kannalta merkittävistä tekijöistä. Kilpailutuskalenterissa julkaistut tiedot eivät sido hankintayksikköä.

Lisätiedot:
Kalle Pinni
Hankintatoimen kehittämisyksikön päällikkö
kalle.pinni(at)hansel.fi

Valtion kilpailutuskalenteri

Palaa takaisin