Kokous- ja tapahtumapaikkojen hankintailmoitus julkaistu

01.09.2020

Olemme julkaisseet Kokous- ja tapahtumapaikat 2021-2022 (2024) -hankintailmoituksen Hilma-ilmoituskanavalla.
Tarjouspyyntöön on mahdollista tutustua ja tarjouksen voi tehdä Hanki-tarjouspalvelussa.

Hankinnan kohteena ovat kokous- ja tapahtumapalvelut kotimaassa. Asiakkaiden kokous- ja tapahtumapalveluiden hankintatarpeet ovat valtakunnallisia ja koskevat monenlaisia ja -tyyppisiä palveluja.

Kokous- ja tapahtumapalveluita voivat hyödyntää puitejärjestelyyn liittyneet asiakkaat. 

Yhteishankinta on jaettu maantieteellisiin osa-alueisiin maakunta-, paikkakunta- tai postinumeroaluekohtaisesti. Jakamalla kilpailutuksen pienempiin osa-alueisiin haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan palvelutarjonnan valtakunnallisesti, ja samalla antaa myös paikallisesti toimiville pk-sektorin yrityksille mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua kilpailutukseen.

Tarjousten jättöaika päättyy perjantaina 9.10.2020 klo 12. Tavoitteenamme on, että puitejärjestely on asiakkaidemme saatavilla tammikuussa 2021.

Tarjoajilla on mahdollisuus esittää tarjouspyyntöä ja tarjousmenettelyä koskevia kysymyksiä. Kysymykset on lähetettävä ma 14.9.2020 kello 12 mennessä Hanki-palvelussa. Kysymyksiin annetut vastaukset julkaistaan samalla. Hansel pyrkii vastaamaan kysymyksiin viimeistään 18.9.2020. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata.