Monitoimilaitteiden ja tulostuksen tulevat yhteishankinnat

24.11.2020

Valmistelemme kahta monitoimilaitteisiin ja tulostukseen liittyvää yhteishankintaa.

Monitoimilaitteet ja tulostuslaitteet palveluineen -yhteishankinnan kautta tulee mahdolliseksi hankkia monitoimilaitteita, verkkotulostimia sekä tulostukseen liittyviä palveluita asiakaskohtaisesti valittavalta toimittajalta. Sopimus on vain siihen etukäteen liittyneiden asiakkaiden käytettävissä. Muistathan liittyä hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään 19.2.2021. Liittymisen ja lisätietoa löydät yhteishankinnan omalta sivulta verkkopalvelustamme.

Tulostus- ja oheislaitteet tarvikkeineen -yhteishankinnalla ovat hankittavissa asiakaskohtaisten sisäisten kilpailutusten kautta laajasti erilaiset tulostukseen liittyvät laitteet, kuten muun muassa oheistulostimet, erikoistulostimet, skannerit, 3D-tulostimet ja näihin liittyvät tarvikkeet. Lisätietoja löydät yhteishankinnan omalta sivulta verkkopalvelussamme.

Yhteishankinnat ovat esiselvitysvaiheessa ja niiden toteutusmallit sekä sisältö varmistuvat ennen lopullisia tarjouspyyntöjä.

Oletko kiinnostunut vaikuttamaan kohteiden määrittelyyn tai haluatko antaa palautetta? Ole yhteydessä kategoriapäällikkö Mikko Jungmaniin, mikko.jungman@hansel.fi.