Nimitysuutisia: Hansel jatkaa valtion hankintatoimen määrätietoista kehittämistä

12.08.2016

Hansel on nimittänyt johtavaksi lakimieheksi varatuomari Kaisa Fahllundin, jonka tehtävänä on kehittää Hanselin asiakkaille tarjottavaa tukea ICT-sopimuksiin sekä ICT-projekteihin ja -palveluihin liittyen. Fahllundilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysjuridiikasta ja hän on erikoistunut sopimusoikeuteen, ICT- ja immateriaalioikeuteen. Hänellä on runsaasti kokemusta tietotekniikkaan liittyvien sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta sekä niihin liittyvien riitojen ennaltaehkäisystä ja hoitamisesta. Kaisa Fahllund siirtyy Hanseliin asianajotoimisto Hannes Snellmanin palveluksesta, jossa hän toimi osakkaana ja teknologiaryhmän johtajana.

KTM, EMBA Pauliina Lautiainen on nimitetty kehityspäälliköksi. Lautiainen tulee vahvistamaan Hanselin kehittämispalveluiden tarjontaa hankintojen johtamisen ja toimitusketjun hallinnan osalta. Lautiaisella on pitkä kokemus hankintatoimesta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hänellä on vahvaa osaamista hankintojen ohjaamisesta ja hankinnan tietojärjestelmistä. Pauliina Lautiainen siirtyy Hanseliin Turun kaupungin palveluksesta, jossa hän työskenteli hankinta- ja logistiikkakeskuksen johtajana yli seitsemän vuoden ajan.

Hankintatoimen kehittämispalvelut on Hanselin uusi palvelukokonaisuus, jolla tarkoitetaan mm. avustamista hankintojen kategorisoinnissa, hankintasuunnitelmien tekemisessä ja sopimushallinnassa. Hankintatoimen kehittämispalvelut voidaan tuottaa esimerkiksi vuokrahankintajohtaja -palveluna tai kehittämiskonsultointina, ja palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suunnitelmallinen kehittäminen mahdollistaa myös innovaatioiden hyödyntämisen valtion hankintatoimessa.

- Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota valtionhallinnolle vahvaa hankintatoimen osaamista myös jatkossa. Tehokkaasti hoidetulla hankintatoimella voimme lisätä tuottavuutta ja saavuttaa merkittäviä säästöjä valtiolle, sanoo Hanselin toimitusjohtaja Anssi Pihkala

Lisätietoja asiasta antaa Hanselissa toimitusjohtaja Anssi Pihkala, puh. 0294 444 280 ja viestintäpäällikkö Thomas Sund, puh. 0294 444 235.