Nyt saatavilla: Monipuolinen valikoima elintarvikkeita ja käyttötavaroita

22.11.2016

Uudistunut, marraskuun alussa saataville tullut puitejärjestely tarjoaa käyttöönne elintarvikkeita, pienelektroniikka ja keittiötarvikkeita helposti ja vaivattomasti. Apu pieniin ja suuriin hankintoihin on aina käden ulottuvilla.

Elintarvikkeiden ja non-food -tuotteiden puitejärjestelyn toimittaja on Meira Nova Oy, joka on erikoistunut palvelemaan niin julkisen sektorin suurkeittiöitä kuin tavallisia ravintoloita. Puitejärjestelyn avulla saat käyttöösi Meira Novan 22 000 tuotteen valikoiman. Elintarvikkeet toimitetaan 48 tunnin toimitusrytmillä ja non-food tuotteet kerran viikossa. 

Valmistautuminen takaa juhlatunnelman

Koska puitejärjestelyn valikoima on 22 000 tuotteellaan hyvin kattava, kannattaa valikoimaan tukeutua sekä pienissä että suuremmissa ostoksissa. Esimerkiksi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlallisuuksiin tarvittavan varustuksen voi hankkia puitejärjestelyn kautta. Puitejärjestelyn kautta voit tilata mm. herkullisia leivonnaisia, lautasliinoja ja kertakäyttöastioita. Sesongin kausituotteita kannattaa kysyä.

Puitejärjestelyn tuotevalikoimasta löydät myös lahjatavaroita sopimushintaan. Tarjolla on esimerkiksi suomalaista designia, tekstiilejä ja konvehtirasioita. Puitejärjestelyn valikoimista löydät julkitiloihin sopivat kahvinkeittimet ja muut keittiötarvikkeet, joten se tarjoaa hyvän tilaisuuden tarkastella esimerkiksi taukotilojenne varustusta. Saatavilla on myös esimerkiksi siivousvälineitä, työvaatteita sekä peittoja ja patjoja vierashuoneisiin.

Non-food-tuotteita voi tilata myös Tilhan kautta. Integraatioista omiin tilausjärjestelmiinne kannattaa tiedustella suoraan Meira Novalta.

Ota yhteyttä, niin voimme tehdä yhdessä tarvekartoituksen, ja valita juuri teille sopivat puitejärjestelyt, tuotteet ja palvelut.

Milja Virtanen
Kategoriapäällikkö
puh. 0294 444 203
etunimi.sukunimi@hansel.fi
www.hansel.fi