<
Uutiset

Oletko sinä hakemamme matkailualan ammattilainen?

28.02.2019

  • Olet kiinnostunut asiakkaan matkahallinnosta ja sen kehittämisestä kokonaisuutena
  • Sinulla on kokemusta yhteistyöstä majoituspalveluiden tuottajien kanssa
  • Erilaiset kokous- ja tapahtumahallinnon palvelut eivät ole sinulle vieraita
  • Yhteistyö matka-, kokous- ja tapahtumahallinnon sidosryhmien kanssa on sinulle tuttua

Mikäli vastauksesi em. kysymyksiin on kyllä, kannattaa hakea kasvavaan ja kehittyvään yhtiöön, hankintojen näköalapaikalle KATEGORIAPÄÄLLIKKÖKSI.

Tehtävässä vastaat Majoitus- ja kokouspalvelut -kategorian hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille. Tehtäviisi kuuluvat mm. kategoria- ja toimittajakohtaisten vuosisuunnitelmien tekeminen ja seuranta, toimittajasuhteiden hallinta, kilpailutusprojektien valmistelu sekä toteutus yhdessä projektitiimin ja asiakkaiden kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tietoteknistä valmiutta ja kykyä oppia uutta. Olet oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen, innovatiivinen ja hahmotat helposti isojakin kokonaisuuksia. Jos olet ollut jo tekemisissä julkisten hankintojen kanssa joko ostajan tai myyjän roolissa, on se myös plussaa. Sinulla on korkeakoulututkinto. Koska osa toimittajaverkostosta on kansainvälistä, tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Juuri modernisoidut toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Lupaamme tarjota sinulle mielenkiintoisia haasteita ja työelämän sekä vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin.

Kysy lisää Majoitus- ja kokouspalvelut -kategoriapäällikön tehtävästä yksikön päällikkö Mervi Olkinuoralta 4.3.2019 klo 13.00 – 14.00 tai 13.3.2019 klo 15.00 – 16.00 tai mervi.olkinuora@hansel.fi

Ota hankinnat haltuun!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.3.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.