Oletko sinä hakemamme talous- ja rahoitusalan ammattilainen?

21.09.2018
  • Taustasi on esimerkiksi yritysrahoituksesta
  • Sinulla on kokemusta maksu- ja prepaid-korteista sekä lounas- ja virikeratkaisusta
  • Erilaiset leasingpalvelut eivät ole sinulle vieraita
  • Pankki- ja rahoitusalan sääntely ja standardit ovat sinulle tuttuja

Mikäli vastauksesi em. kysymyksiin on kyllä, kannattaa hakea kasvavaan ja kehittyvään yhtiöön, hankintojen näköalapaikalle KATEGORIAPÄÄLLIKKÖKSI.

Tehtävässä vastaat Talous- ja rahoituspalvelut -kategorian hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Jos olet ollut jo tekemisissä julkisten hankintojen kanssa joko ostajan tai myyjän roolissa, on se iso plussa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä – aina parempi. Koska osa toimittajaverkostosta on kansainvälistä, tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Juuri modernisoidut toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Lupaamme tarjota sinulle mielenkiintoisia haasteita ja työelämän sekä vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin.

Kysy lisää kategoriapäällikön tehtävästä Kategoriahallinnan yksikön päälliköltä Mervi Olkinuoralta  25.9.2018 klo 14.00 – 15.00 ja 28.9.2018 klo 10.00 – 11.00 tai mervi.olkinuora@hansel.fi

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.