<
Uutiset

Osaava kilpailuttamiskonsultti saa paikan!

22.02.2019

Etsimme joukkoomme KAHTA KILPAILUTTAMISKONSULTTIA, jotka tulevat vastaamaan yhteishankintasopimusten kilpailuttamiseen liittyvistä projektihallinnan tehtävistä.

Hyviä valmiuksia kilpailutuskonsultin tehtäviin tuovat kokemus projektien johtamisesta, konsultoinnista ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Toisen rekrytoitavan henkilön osalta ICT-osaaminen on keskeistä asemassa. Myös kokemus sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä lasketaan eduksi.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä myös asiakkaiden, valtiohallinnon palvelukeskusten sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa.  Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja puitesopimusten kilpailuttamiseen liittyvistä tehtävistä antavat yksiköiden päälliköt Kalle Hietaranta (puh. 0294 444 219) tai Mervi Olkinuora (puh. 0294 444 218) 25.2. klo 15.00 – 16.00 ja 4.3. klo 14.00 – 15.00 tai etunimi.sukunimi@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.3.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.