Raskaat ajoneuvot / Kontit ja lavat -hankintailmoitus julkaistu

23.01.2017

Olemme julkaisseet 20.1.2017 hankintailmoituksen konttien ja lavojen sekä niihin liittyvien palvelujen kilpailutuksesta osoitteessa hankintailmoitukset.fi .

Raskaat ajoneuvot -puitejärjestelykokonaisuus koostuu useasta puitejärjestelystä, joista Kontit ja lavat palveluineen 2017-2019 (2021) on yksi itsenäisesti kilpailutettavista puitejärjestelyistä.

Nyt kilpailutettavalla puitejärjestelyllä voi hankkia uudet ja käytetyt kontit ja lavat, sekä konttien ja lavojen varaosat ja varusteet erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hankinnan kohteeseen kuuluvat myös konttien ja lavojen korjaus-, varustelu-, tarkastus- sekä käyttökoulutuspalvelut.

Puitejärjestelyyn valitaan enintään kolme toimittajaa. Kilpailutuksen tarjousaika päättyy 24.2.2017 klo 12.00.

Kilpailutus toteutetaan sähköisellä kilpailutusratkaisulla. Tarjoamisesta kiinnostuneet yritykset voivat tutustua tarjouspyyntöön ja tehdä tarjoukset osoitteessa hanki.tarjouspalvelu.fi.

Tarjouskilpailun esittelytilaisuus

Tarjouskilpailusta järjestetään esittelytilaisuus tarjoamisesta kiinnostuneille yrityksille tiistaina 31.1.2017 kello 13.00 - 15.00 Hanselin tiloissa osoitteessa Mannerheiminaukio 1 A (5.krs), 00100 Helsinki.

Tilaisuudessa esitellään tarjouspyynnön ja tarjouspalvelun tärkeimmät kohdat. Tilaisuudessa ei vastata tarjouspyynnön yksityiskohtiin liittyviin kysymyksiin, vaan kysymykset tulee esittää Hanki-palvelussa.

Tarjoamisesta kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 30.1.2017 sähköpostitse osoitteeseen kilpailutus(at)hansel.fi. Sähköpostin otsikkokentässä tulee ilmoittaa viite ”Kontit ja lavat, tarjouspyynnön esittelytilaisuus”. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan tilaisuuteen osallistuvan henkilön nimi (enintään 2 henkilöä/tarjoamisesta kiinnostunut yritys). Toivomme, että esittelytilaisuuteen osallistuisivat henkilöt, jotka laativat tarjousta tarjouspalvelussa (Hanki-palvelu).

Esittelytilaisuuden materiaali julkaistaan Hanki-palvelussa (kysymykset ja vastaukset -välilehdellä) esittelytilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja:

kilpailuttamiskonsultti Kristian Hartikainen
Puh. 0294 444 226
etunimi.sukunimi@hansel.fi

Ajoneuvo- ja kuljetuspalvelut -kategorian päällikkö Mika Saarinen
Puh. 0294 444 237
etunimi.sukunimi@hansel.fi.