Suojavarusteet DPS on nyt käytettävissä – hanki suojavarusteita vaatimukset täyttäviltä toimittajilta

24.11.2020

Suojavarusteet 2020–2022 DPS on nyt käytettävissä ja tarjoaa uuden kanavan suojavarusteiden, kuten muun muassa hengityksensuojainten, suu-nenäsuojien, kertakäyttökäsineiden ja käsidesin hankintaan

Suojavarusteiden DPS on luotettava kanava koronapandemian aikana tarvittavien suojavarusteiden hankintaan. Olemme parantaneet tuotteiden saatavuutta nykyisessä haastavassa markkinatilanteessa eri toimintamalleja käyttävällä laajalla toimittajajoukolla.

DPS:ssä pääset hankkimaan tuotteita helposti valmiita mallipohjia täydentämällä laajalta toimittajakunnalta, jonka taustat on valmiiksi tarkastettu.

Tuotteiden perusvaatimukset ja toimituksen perusehdot on valmiiksi määritelty, mutta voit kuitenkin tarkentaa tuotteiden määrityksiä ja toimitusehtoja oman tarpeesi mukaan.
 

Mikä DPS? 

Dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS on täysin sähköinen hankintamenettely. DPS:ssä on useita toimittajia, ja heitä voi tulla lisää koko sopimuskauden ajan. Asiakas tekee hankinnat DPS:ssä oman minikisansa kautta – ja saa siihen Hanselista valmiit mallipohjat ja hyvän tuen.
 

Miten pääsen mukaan? 

Lue tarkemmat tiedot yhteishankinnasta ja ohjeet minikisan tekemiseen yhteishankinnan omilta sivuilta. Muista rekisteröityä käyttäjäksi tai kirjautua sisään verkkopalveluun, niin saat kaikki tiedot käyttöösi. Apua voi aina kysyä Hanselista osoitteesta tuki@hansel.fi tai puh. 029 444 4288. Toki voit olla yhteydessä myös omaan asiakkuuspäällikköösi. 

Toivotamme kaikki Hanselin asiakkaat tervetulleeksi mukaan Suojavarusteet 2020–2022 DPS:ään! 

Jos hankintasi jäävät alle kansallisen kynnysarvon, niin alkuvuodesta avaamme suojavarusteiden hankinnoille DPS:n rinnalle pienhankintapalvelun. Tästä tulemme tiedottamaan vielä erikseen.