Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme

26.05.2014

Olemme uudistaneet www-sivumme. Se on ensimmäinen askel kohti täysin uusittua verkkopalveluperhettämme.

Kukaan ei tämän päivän palvelumarkkinassa kykene toimimaan ilman jatkuvasti kehittyviä ja 24/7 -periaatteella toimivia verkkopalveluita. Digitaalisen kehityksen vaade ei jatkossakaan tule vähenemään, pikemminkin päinvastoin.

Me Hanselissa haluamme olla tässä kehityksessä mukana ja olemme uudistamassa kaikkia verkkopalveluitamme. Tämä hanke saavuttaa ensimmäisen merkkipaalunsa nyt, kun olemme julkaisseet www-sivujemme uuden ulkoasun sekä uusia ja hyödyllisiä käyttöominaisuuksia, kuten esimerkiksi tehokkaan hakutoiminnon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä selkeämpää ja arkea helpottavaa palvelua

Palvelujemme kehittäminen asiakkaidemme hyödyksi näkyy nimenomaan verkossa tuotettavien palveluiden kautta. Jatkuvan kehittämisen kautta voimme palvella entistäkin laajempaa asiakaskuntaa valtionhallinnossa ja tukea nykyistäkin paremmin hankintoja säästötalkoissa.

Palvelusivusto ja Toimittajasivusto ovat edelleen toiminnassa

Teemme uudistusta ketterästi osa kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että toistaiseksi kaikkein tärkein sisältömme eli tiedot puitejärjestelyistämme ovat pienen mutkan takana. Palvelusivusto ja Toimittajasivusto toimivat kuten tähänkin asti, ja ne vaativat normaalin kirjautumisen palveluun.

Anna palautetta – saamme työkaluja jatkokehitykseen

Tavoitteemme on selkeä: tuotamme ja kehitämme helppokäyttöisen ja selkeän verkkosivuston. Anna meille siis palautetta, jotta osaamme jatkaa työtämme oikeaan suuntaan.

Haluamme palvella sinua entistä paremmin!


Petri Kalavainen
Asiakkuusjohtaja