<
Uutiset

Tietoliikennepalveluiden uusi sopimus käytettävissä

01.07.2019

Tietoliikennepalveluiden uudella sopimuksella saat mm. toimipisteiden väliset tietoliikenneyhteydet, yhteydet internetiin ja lähiverkkopalvelut yhdellä sopimuksella.

Palvelun hankkiminen on joustavaa ja saat palvelut eri kokoisille toimipisteille. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi asettamalla palveluille tarvitsemasi käytettävyysvaatimukset. Tukenasi hankinnassa ovat dynaamisen hankintajärjestelmän sopimusehdot ja palvelutasovaatimukset.

Dynaaminen hankintajärjestelmä mahdollistaa soveltuvuusvaatimukset täyttävien toimittajien mukaantulon myös sopimuskauden alkamisen jälkeen. Tämä mahdollistaa palveluvalikoiman teknologisen kehityksen ja palveluinnovaatiot koko sopimuskauden ajan. Hansel vastaa toimittajaseurannasta ja -tarkastuksista. 

Tutustu palveluvalikoimaan tarkemmin tietoliikennepalveluiden omalla sivulla ja tee liittymisilmoitus. Samalta sivulta löydät myös ajantasaisen toimittajalistauksen, ohjeet sekä hankintaa tukevat asiakirjat.

Hankintojen tuki -yksikkömme auttaa DPS:n sisäisten kilpailutusten toteuttamisessa ja niihin liittyvissä kysymyksissä.

Koska kyseessä on dynaaminen hankintajärjestelmä eikä puitejärjestely, ei sen käyttö edellytä etukäteisliittymistä. Voit siis liittyä yhteishankintaan koska vain sopimuskauden aikana.

Muista myös Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen 2019-2023 -DPS, jonka kautta voit hankkia esim. ostomallilla erilaiset verkkolaitteet kuten lähiverkon (LAN ja WLAN) laitteet, laajaverkon (WAN) laitteet, konesaliverkon laitteet ja tietoturvalaitteet.

Lisätiedot:

Olli Surakka
kategoriapäällikkö
olli.surakka(at)hansel.fi