Tule hankinta-asiantuntijaksi kiinnostaviin asiakasprojekteihin!

12.08.2021

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä, ja teemme onnistuneita hankintoja yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli sata!

Liiketoimintamme kehittyy – koko julkishallinto tuli asiakkaaksemme kaksi vuotta sitten ja tavoitteenamme on olla asiakkaiden ykköskumppani julkisissa hankinnoissa.

Oletko sinä etsimämme hankinta-asiantuntija?

Tule työskentelemään osana asiakaslähtöistä asiantuntijatiimiä! Vastaat asiakkaidemme vaihtelevien ja useisiin eri toimialoihin liittyvien kilpailutusprojektien läpiviennistä.  Olet asiakkaiden luottohenkilö, joka auttaa heitä eteenpäin Hanselin yhteishankintojen hyödyntämisessä.

Hyviä valmiuksia tehtävään antavat kokemus julkisista hankinnoista, projektien johtamisesta ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä positiivinen asenne työntekoon ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia.

Projektisi vaihtelevat asiakkaan kilpailutusprojektien tukemisesta ja neuvonnasta aina koko projektin läpiviemiseen asiakkaan puolesta. Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.

Tarjoamme sinulle:

  • Asiantuntevan kollegaverkoston ja mahdollisuuden kehittyä julkisten hankintojen osaajana
  • Nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa
  • Työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin
  • Hyvät työsuhde-edut

Lisätietoja hankinta-asiantuntijan tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sami Seppälä pe 20.8. klo 1011 ja ti 24.8. klo 1415, puhelin 029 444 4297 tai sami.seppala@hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.8.2021 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.

Lue nettisivuiltamme hanselilaisten tarinoita omasta työstään