Tule meille kilpailuttamiskonsultiksi!

09.01.2020

Etsimme joukkoomme KAHTA KILPAILUTTAMISKONSULTTIA vastaamaan vaihtelevien yhteishankintasopimusten sekä asiakaskohtaisten kilpailutusten toteuttamisesta sekä hankkeisiin liittyvistä projektihallinnan tehtävistä.

Hyviä valmiuksia kilpailuttamiskonsultin tehtäviin tuovat kokemus julkisten hankintojen kilpailuttamisesta sekä kilpailutusprojektien johtamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan keskeistä osaamista. Työssäsi tarvitset laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Toisen rekrytoitavan henkilön osalta ICT-osaaminen on keskeistä asemassa. Myös kokemus sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä lasketaan eduksi.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä julkishallinnon asiakkaiden sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion ja kuntien hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja tehtävistä antaa Kilpailuttamisyksikön päällikkö Ilkka Sihvola 16.1 klo 14 – 16 tai 21.1. klo 14 - 16, puh. 0294 444 207 tai ilkka.sihvola@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.1.2020 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion ja kuntien hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion ja kuntien hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.