Työterveyden DPS – Starttaa minikilpailutuksesi nyt ja hyödynnä pitkä sopimuskausi!

01.04.2022

Oletko miettinyt, että olisi aika tehdä uusi sopimus työterveyshuollon palveluista? Nyt on mainio hetki ryhtyä tuumasta toimeen!

Työterveys 2020–2026 DPS tarjoaa laajan valikoiman työterveyshuollon palveluita sekä hyvät edut. Sopimusehtomme ja enimmäishintamme suojaavat asiakkaan asemaa, ja pääset hyötymään suuren hankintavolyymin mukanaan tuomista eduista. Sopimuksen ehdot on rakennettu tukemaan asiakkaan työterveyden vaatimuksia mahdollisimman hyvin, ja valmiin mallipohjan avulla asiakas pystyy seuraamaan oman asiakaskohtaisen sopimuksen tuloksellisuutta sopimuskaudella.


Mikä DPS? 

Dynaamisessa hankintajärjestelmässä eli DPS:ssä on useita toimittajia, ja heitä voi tulla lisää koko sopimuskauden ajan. Asiakas tekee hankinnat DPS:ssä oman minikilpailutuksen kautta ja saa siihen Hanselista valmiit mallipohjat ja hyvän tuen. Ja luonnollisesti asiakas hyötyy myös muista yhteishankinnan eduista, kuten kilpailukykyisistä hinnoista, hyvistä sopimusehdoista, luotettavista sopimustoimittajista ja toimitusvarmuudesta. 


Miten eteen päin? 

Lue tarkemmat tiedot ja ohjeet minikilpailutuksen tekemiseen yhteishankinnan verkkosivulta. Muista rekisteröityä käyttäjäksi tai kirjautua sisään verkkopalveluun, niin saat kaikki tiedot käyttöösi. Kun käynnistät minikilpailutuksen tämän vuoden aikana, ehdit hyötyä kuuden vuoden mittaisesta sopimuskaudesta – asiakkaan ja toimittajan välinen hankintasopimus voi nimittäin olla voimassa aina vuoden 2028 loppuun asti. 

Toivotamme kaikki Hanselin asiakkaat tervetulleeksi mukaan Työterveys 2020–2026 DPS:ään! Ainoastaan ne asiakkaat, jotka käyttävät jo Työterveyshuollon palvelut 2018–2024 DPS yhteishankintaa, eivät voi liittyä tähän sopimukseen.

Lue lisää Työterveyden verkkosivulta!