<
Uutiset

Uusitun Tilausajopalvelun käyttö onnistuu helposti ensikertalaiseltakin

20.02.2019

Tilausajopalveluiden puitejärjestelyn hyödyntäminen onnistuu sujuvasti uusitussa Tilausajopalvelussamme. Määrittelet vain ajankohdan, henkilömäärän, reitin ja sen pituuden sekä mahdolliset erityistarpeet, ja palvelu kilpailuttaa sinulle sopivimman toimittajan.

Tilausajopalvelua pääset käyttämään liityttyäsi Tilausajopalvelut 2019-2021 (2023) -puitejärjestelyyn. Kevennetyn kisan tekeminen Tilausajopalvelussa ei edellytä hankinta-asiantuntijan osaamista, vaan sen käyttö onnistuu ensikertalaiseltakin. Uusittu palvelu neuvoo tarvittaessa, ja esimerkiksi vakiotilausajojen kisaaminen on aiempaa helpompaa.  

Saatavilla on kolme kokonaisuutta:

Tilausajot ovat kertaluontoisia henkilökuljetuksia. Toimittaja valitaan Tilausajopalvelussa tehtävän kevennetyn kilpailutuksen perusteella. Voit tehdä tilauksen suoraan voittaneelta toimittajalta.

Vakiotilausajot eli toistuvat kuljetukset on mahdollista kilpailuttaa yhden tai useamman reitin kokonaisuutena. Vakiotilausajoista laaditaan asiakaskohtainen sopimus. Tilaukset lähetetään Tilausajopalvelun kautta.

Tuntiajo on tuntiperusteinen palvelu, jossa henkilöitä kuljetetaan ennalta määrättyjen kohteiden välillä useammin kuin kerran. Linja-auto sekä kuljettaja ovat asiakkaan käytettävissä koko palvelun ajan. Tuntiajoista ei laadita erillistä asiakaskohtaista sopimusta, eikä niiden kilpailuttaminen ole vielä mahdollista Tilausajopalvelussa.

Liity Tilausajopalveluiden puitejärjestelyyn verkkopalvelussamme, jonka jälkeen voit aloittaa Tilausajopalvelun käytön.

Tilausajopalvelun löydät verkkopalveluumme kirjautumisen jälkeen myös oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta pudotusvalikosta, oman nimesi alta. 

Lisätiedot:
Marko Hentilä
kategoriapäällikkö
marko.hentila(at)hansel.fi