Esitystekniikan suunnittelupalvelujen pienhankinnat Pienhankinta

Esitystekniikan suunnittelupalvelujen pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankintapalvelun kautta voit hankkia esitystekniikan suunnittelupalveluja silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon. Tämän pienhankintapalvelun kohteeseen kuuluu AV- ja esitystekniikkaan liittyvän suunnittelupalvelun, suunnitteluun liittyvän kartoituspalvelun sekä rakennus- ja takuuajanaikaisen valvontapalvelun pienhankinnat. Selvyyden vuoksi todetaan, että kohteena eivät ole esitystekniikan järjestelmätoimitukset tai esitystekniikan sisältöpalvelujen tuottaminen (esimerkiksi infonäyttöjärjestelmällä esitettävän aineiston tuotanto).

Pienhankintaa voit käyttää vain silloin, kun hankintasi jäävät alle kansallisen kynnysarvon. Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet.

Pienhankintapalvelussa ei ole kyse yhteishankinnasta. Pienhankintapalvelu on ensisijaisesti digialusta, joka on luotu helpottamaan asiakkaan omien pienhankintojen kilpailuttamista. Hansel on tarkistanut Pienhankintaapalveluun osallistuvien toimittajien taustan. Pienhankinta tulee kilpailuttaa hankintayksikön omien hankintaohjeiden mukaisesti. Pienhankintojen tarjouspyyntöasiakirjojen kommentointi ei kuulu palveluihimme. Alta löydät kuitenkin selkeät video-ohjeemme pienhankintapalvelun käyttöön.

Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintapalvelua voi käyttää, vaan suosittelemme tutustumaan Esitystekniikan suunnittelupalvelut 2020-2024 DPS:ään.

Sopimuskausi

Tämä pienhankinta on voimassa 17.1.2022 alkaen.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Sopimuskausi
17.01.2022 -

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@hansel.fi

029 444 4300

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa