<
Yhteishankinnat

Konesali-ja kapasiteettipalvelut 2013 - 2019

Puitejärjestelyn yhteenveto

Nimi

Konesali-ja kapasiteettipalvelut 2013 - 2019

Sopimuskausi

01.08.2013 - 31.07.2019

Asiakaskohtaisten sopimusten viimeinen voimassaolopäivä

31.07.2021

Toimintamalli

Yksi toimittaja

Vastuullisuus

Mitä voin hankkia?

Puitejärjestelyllä voit hankkia kattavasti konesali- ja kapasiteettipalvelut :

  • Laitteet: Omien laitteittesi valvonta- ja hallintapalvelut joko omassa, kolmannen osapuolen tai sopimustoimittajan konesalissa
  • Dedikoidut palvelimet: Fyysiset palvelimet palveluna sopimustoimittajan konesalissa
  • Kapasiteettipalvelut: Virtuaalipalvelimet ja tallennuskapasiteetti
  • Palveluita tukevat muut palvelut kuten tietoliikenne- ja asiantuntijapalvelut

Puitejärjestelyn palvelut tuotetaan valintasi mukaan joko tietoturvan ja varautumisen perustasolla tai korotetulla tasolla. Dedikoitujen palvelimien sekä kapasiteettipalvelun kohdalla teet tämän valitsemalla palveluiden tuottamisessa käytettävän palveluiden tuotantoympäristön.

Sopimushinnat on kilpailutettu tietoturvan ja ICT-varautumisen perus- ja korotetulle tasolle, sekä eri palvelutasoille. Näiden lisäksi toimittajan hinnastossa on ilmoitettu hinnat palveluille eri maantieteellisiltä alueilta tuotettuna. Tämä mahdollistaa palveluiden hankkimisen kulloinkin kyseessä olevien vaatimusten mukaisesti kustannustehokkaalla tavalla.

Yhden toimittajan malli mahdollistaa nopean tilaamisen. Yleisimmin käytettävissä palveluissa on nopeat toimitusajat ja joustavat irtisanomisehdot, mikä mahdollistaa tarpeesi mukaisestet palvelut. Näitä ovat esim. dedikoitujen palvelimien vakioidut kokoonpanot sekä virtuaalipalvelimet.

Tarkemmat tiedot puitejärjestelyn sisällöstä saat kirjautumalla sivustolle. Valitse sen jälkeen välilehdeltä "Asiakirjat" dokumentti "Hankinnan kohde ja palvelutuotannon vaatimukset".

'