Tankkaukset öljy-yhtiöiden korteilla 2021–2023 (2025) Puitejärjestely

Tämä sopimus on tarkoitettu niille Hanselin asiakkaille, jotka eivät käytä tankkausten maksamisessa valtion maksuaikakorttia. Sopimusta voivat hyödyntää puitejärjestelyyn liittyneet asiakkaat. 

Jos käytät tankkausten maksamisessa valtion maksuaikakorttia, niin lue lisää ”Tankkaukset valtion maksuaikakortilla 2021-2023 (2024)” -puitejärjestelystä.

Mitä voin hankkia?

Puitejärjestelyllä voit hankkia dieseliä, bensiiniä, moottoripolttoöljyä ja muita nestemäisiä liikennepolttoaineita puitesopimustoimittajien palvelu-, automaatti-, express-, vene- sekä ammattiliikenneasemilta Suomessa.

Puitejärjestelyllä voi hankkia myös muita asemilla tarjottavia autoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita kuten voiteluaineita, lasipesunesteitä, urealiuosta, pyyhkijän sulkia, polttimoita, autopesuja sekä sähköauton latausta, mikäli toimittajalla on näitä tarjota.

Tämä puitejärjestely on jatkoa KL-Kuntahankintojen Polttoainehankinnat jakeluasemilta 2018-2022 sekä Hanselin Polttoainehankinnat ammattiliikenneasemilta 2014–2021 -puitejärjestelyille.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Sopimuskausi
01.12.2021 - 30.11.2023
Asiakaskohtaisten sopimusten viimeinen voimassaolopäivä
30.11.2023
Toimintamalli
Ranking

Vastuullisuus

Kaikki yhteishankintamme on vastuullisuusanalysoitu ja merkitty vastuullisuustunnuksin. Tässä yhteishankinnassa on huomioitu:

Ympäristövastuu
Taloudellinen vastuu

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja

Pasi Tainio

Kategoriapäällikkö

pasi.tainio@hansel.fi

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa