<
Yhteishankinnat

Tilausajopalvelut 2019–2021 (2023)

Puitejärjestelyn yhteenveto

Nimi

Tilausajopalvelut 2019–2021 (2023)

Liity viimeistään

13.01.2022

Sopimuskausi

14.01.2019 - 13.01.2022

Asiakaskohtaisten sopimusten viimeinen voimassaolopäivä

13.01.2022

Toimintamalli

Kevennetty kilpailutus, hankintalaki 1397/2016

Vastuullisuus

Tilaajavastuulain selvitykset tehdään keskitetysti Hanselin toimesta

Mitä voin hankkia? 

Tilausajopalvelut 2019-2021 (2023) -puitejärjestelyllä voit hankkia henkilökuljetuksia linja-autoilla Manner-Suomen alueella.

Hankinta on helppoa ja nopeaa kevennetyn kilpailutuksen avulla Tilausajopalvelussamme. Määrittelet vain hankintatarpeesi (kuten ajankohdan, henkilömäärän, reitin sekä mahdolliset erityistarpeet) ja palvelu kilpailuttaa sinulle sopivimman toimittajan. 

Tilausajopalveluissa on kolme palvelukokonaisuutta: 

  • Vakiotilausajot ovat toistuvia, määrittelemilläsi reiteillä tapahtuvia kuljetuspalveluita. Teidän on mahdollista kilpailuttaa yhden tai useamman reitin kokonaisuus vakiotilausajona enintään vuodeksi. Vakiotilausajoista laaditaan asiakaskohtainen sopimus. Vakiotilausajojen yksittäiset, tarkennetut tilaukset lähetetään Tilausajopalvelun kautta, johon kilpailutettu toimittaja vastaa tilausvahvistuksella.
     
  • Tilausajot ovat tyypillisesti kertaluontoisia henkilökuljetuksia, esimerkiksi tapahtumiin liittyviä kuljetustarpeita. Toimittaja valitaan tilausajopalvelussa tehtävän kevennetyn kilpailutuksen perusteella. Voit tehdä tilauksen suoraan voittaneelta toimittajalta kevennetyn kilpailutuksen jälkeen. Tämän jälkeen toimittaja vahvistaa tilauksen puhelinsoitolla ja erillisellä tilausvahvistuksella. 
     
  • Tuntiajot ovat tyypillisesti kertaluonteisia kuljetuspalveluita linja-autoilla Manner-Suomessa. Tuntiajot ovat tuntiperusteinen palvelu, jossa henkilöitä kuljetaan ennalta määrättyjen pisteiden välillä useammin kuin yhden kerran. Ajoreitti ulottuu pääsääntöisesti alle 50 kilometrin etäisyydelle lähtöpisteestä. Linja-auto sekä kuljettaja ovat asiakkaan käytettävissä koko palvelun ajan. Tuntiajossa asiakkaat ilmoittavat lähtö- ja päättymispisteen, reitin, linja-auton kokoluokan sekä aikataulutiedot.

    Tuntiajoista ei laadita erillistä asiakaskohtaista sopimusta, vaan asiakas tekee tilauksen, ja toimittaja vahvistaa sen tilausvahvistuksella. Tuntiajojen kilpailuttaminen Tilausajopalvelussa ei vielä ole mahdollista.

 

'