<
Yhteishankinnat

Tilintarkastuksen pienhankinnat

Pienhankinta

Pienhankinnan yhteenveto

Nimi

Tilintarkastuksen pienhankinnat

Sopimuskausi

01.03.2021 -

Vastuullisuus

Tilintarkastuksen pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankinnan kautta voit hankkia tilintarkastuspalveluita silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon. Pienhankinnan kautta voit ostaa lakisääteisen tilintarkastuksen, tarkastuslautakunnan tukipalvelut sekä tilintarkastajan ominaisuudessa tehtävät projekti- ja hanketarkastukset ja erityistarkastukset. Voit valita yhteistyökumppanin koko sopimuskauden palvelukokonaisuuteen tai yksittäiseen hanketarkastuskokonaisuuteen.

Pienhankintaa voit käyttää vain silloin, kun hankintasi jäävät alle kansallisen kynnysarvon. Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet.

Pienhankintapalvelussa ei ole kyse yhteishankinnasta. Pienhankintapalvelu on ensisijaisesti digialusta, joka on luotu helpottamaan asiakkaan omien pienhankintojen kilpailuttamista. Hansel on tarkistanut Pienhankintapalveluun osallistuvien toimittajien taustan. Pienhankinta tulee kilpailuttaa hankintayksikön omien hankintaohjeiden mukaisesti. Pienhankintojen tarjouspyyntöasiakirjojen kommentointi ei kuulu palveluihimme. Alta löydät kuitenkin selkeät video-ohjeemme pienhankintapalvelun käyttöön.

Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintapalvelua voi käyttää, vaan suosittelemme tutustumaan tilintarkastuksen palveluiden DPS:ään.

Sopimuskausi

Tämä pienhankinta on voimassa 1.3.2021 alkaen.

'