Puitejärjestelyn yhteenveto

Nimi
Toimistokalusteet 2013 - 2018
Sopimuskausi
31.05.2013 -
Toimintamalli
Kevennetty kilpailutus, hankintalaki 348/2007
Ympäristötunnus
Kyllä
Tilaajavastuulain selvityksiä ei tehdä keskitetysti Hanselin toimesta

Mitä voin hankkia?

Saat puitejärjestelyllä julkitiloihin tarkoitettuja, ergonomisia, toimintavarmoja, kestäviä, laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia kalusteita. Lisäksi yli 4 000 euron hankinnoissa suunnittelu, toimitus ja asennus kuuluvat kalusteiden hintaan.

Toimistokalusteiden puitejärjestely on helppokäyttöinen ja hintatasoltaan kilpailukykyinen. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat sopimustoimittajilta monipuolisia palveluita ja erinomaiset sopimusehdot.

Toimistokalusteet:
Työpiste- ja kohtaamistilojen kalusteet

Muut kuin toimistokalusteet:
Auditoriotilojen kalusteet, ruokalatilojen kalusteet, koulutustilojen kalusteet, majoitustilojen kalusteet, vastaanotto- ja/tai palvelutiskit, av-kalusteet, valaisimet,  viherkasvit sekä kalustukseen liittyvät lisävarusteet ja tarvikkeet

Kalustehankintaan sisältyvät veloituksettomat palvelut:
Sisustussuunnittelu I, uusien irtokalusteiden asennus, uusien kalusteiden hankintaan liittyvät jälkihuoltopalvelut sekä uusien kalusteiden toimitus yli 4.000 € (alv 0 %) tilauksissa

Kalustehankintaan liittyvät erikseen tilattavat veloitukselliset palvelut:
Työtuolien koekäyttö, sisustussuunnittelu II, inventointipalvelut, huolto- ja/ tai ylläpitopalvelut, poisvienti sekä asennuspalvelut. Sopimustoimittajien on myös mahdollista tarjota muita asiakaskohtaisesti sovittavia palveluita, kuten esim. kalusteiden räätälöintiä, uudelleen verhoilua, varastointipalvelua ja käytettyjen kalusteiden myyntiä. Palveluiden saatavuus ja sisältö voivat vaihdella toimittajakohtaisesti ja hinnoittelu sovitaan asiakaskohtaisesti.

Käytettyjen kalusteiden kierrätys:
Sopimustoimittajilta saat myös kalusteiden kierrätyspalvelua. Tapauskohtaisesti saat toimitettua käytetyt kalusteet kierrätettäviksi tai jälleenmyyntiin. Käytettyjen kalusteiden vastaanottaminen on puitejärjestelyn lisäpalvelu ja niitä koskevat eri sopimusehdot kuin itse puitejärjestelyn palveluita, esimerkiksi kuljetuspalvelut ovat käytettyjen kalusteiden osalta maksullisia. Kaikilla sopimustoimittajillamme on tarjolla käytettyjä kalusteita, joten voit myös itse hankkia yksittäisiä kalusteita käytettynä.

Esimerkkejä lisäpalveluista:

  • Inventointipalvelu eli olemassa olevien kalusteiden luettelointi, kuntoarvio ja ehdotus kalusteiden käytettävyydestä.
  • Kalusteiden poisvienti ja/tai kierrätyspalvelu. Kierrätyspalveluun sisältyy tyypillisesti kalusteiden purku sekä kuljetus kierrätyslaitokselle, jossa kalusteiden materiaalit tai raaka-aineet erotellaan lainsäädännön mukaisesti uusioraaka-aineiksi tai energiantuotantoon.
  • Kierrätysraportti. Sisältää lajitellut yhteenvetotiedot poisviedyistä sekä uusio- ja hyötykäyttöön menneistä kalusteista. Kierrätysraportti ei kuulu automaattisesti kierrätyspalveluun.

Jos tarvitset rahoitusta kalustehankintoihin, tutustu Leasingpalvelut 2013-2017 -puitejärjestelyyn.

Tutustu myös Turvallisuustekniikan turvakaluste -puitejärjestelyyn. Sen avulla voit hankkia muun muassa kassa- ja turvakaappeja, pukukaappeja ja arkistolaatikoita.

Muuttokuljetuksia varten tutustu Muuttokuljetuspalvelut 2012 -puitejärjestelyyn.