Domestic Accommodation Services 2021–2022 (2024) Framework agreement

Puitejärjestely on siihen etukäteen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä. Puitejärjestelyyn ei ole enää mahdollista liittyä.

Mitä voin hankkia?

Puitejärjestelyyn liittyneenä asiakkaana voit hankkia majoituspalveluita valtakunnallisesti hotelleissa ja itsepalvelumajoituskohteissa. 

Voit hankkia palveluita pääasiallisesti työ- ja virkamatkustuksen tarpeisiin. Palveluita ei voi käyttää henkilöstön vapaa-ajan majoittumiseen.

Varaukset voit tehdä suoraan toimittajalta sähköpostitse, puhelimitse tai toimittajan online-varausjärjestelmän kautta. Hotellimajoituksen osalta varauksia voivat tehdä myös sopimusmatkatoimistosta ja muuta varausjärjestelmää hyödyntävät asiakkaat Hotelzon-varausjärjestelmästä.

Majoitusliikkeet hinta- ja yhteystietoineen löytyvät Asiakirjat-välilehden dokumentista Hinnasto. Hinnastoon on tuotu myös kaupungit ja osa-alueet. Hinnasto on excel-muotoinen joten voit suodattaa sitä hakiessasi majoitusliikkeitä esimerkiksi tietystä kaupungista tai tietyltä osa-alueelta.

Löydät myös muut tarkemmat tiedot majoituspalveluiden sisällöstä saat hankinnan kohteen kuvauksesta Asiakirjat-välilehdeltä.

You can only see part of the content because you are not logged in. Log in

No username and password yet? Register

Log in

Joining

Agreement term
01.01.2021 - 31.12.2024
Expiration date of customer-specific contracts
31.12.2024
Operating model
Ranking

Responsibility

All our joint procurements have been analysed and marked with responsibility symbols. In this joint procurement, the following have been taken into account:

  • Environmental responsibility
  • Social responsibility
  • Financial responsibility

Contact information

Ask more from our experts

More information

Katja Reinikainen

Category manager

katja.reinikainen@hansel.fi

Procurement phase

  1. In preliminary evaluation
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Ongoing
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa